Tags

, , , ,

Så kom dagen hvor vi mand rundede de 30 og kom ind til os andre i de voksnes rækker. Hvad han ikke vidste var at jeg havde aftalt med hans chef at han havde fri så da uret ringer kl 5:30 står han op går i bad lufter hund mens jeg bager boller til ham, pludselig banker det på døren suprise det stod hans mor og to søstre som jeg havde arrangeret sku spise med og så ku jeg fortælle ham han havde fri. Det blev han selvføli overrasket og glad for. Efter bi havde spist tog vi ind tip Kbh for at spise frokost, vejret var noget trist så vi startede med en kop kaffe på Baresso på Kgs Nytorv dernæst en tur i Magsin og til sidst sluttede vi af med lækker frokost ala kæmpe bøf på MASH i Bredgade. De var så søde derinde og hjalp os af bagvej med barnevognen og virkede slet ik skræmt over vi kom med baby. Er ret sikker på de stort set aldrig har spædbørn derinde men vi har altså ikke tænkt os at begrænse os alt for meget pga Nicoline så dejligt de tog godt i mod hende. Det burde altså også være muligt at spise et godt sted og havet spædbarn med. Hun sov stort set under hele opholdet og tjeneren sagde da vi gik igen sikke nem hun er. Det var så dejligt at glæde manden og vi hyggede os rigtig meget. Da vi gik begyndte det at øs regne og jeg havde ikke super regn venligt tøj på så vi besluttede os for at gå over mod bilen. Planen var ellers vi sku ha gået en strøg tur men det ville ik være sjovt i regnvejr.

20121029-173226.jpg

20121029-173238.jpg

20121029-173245.jpg

20121029-173254.jpg

20121029-173305.jpg