Tags

, ,

Idag fik vi holdt fødselsdag for min mand, hans familie og min familie var inviteret ned på Rungsted Havn på en resturant til brunch. Da vi kom havde de desværre ikke dækket op på et langt bord i stedetfor gik vi borde 2 og 2. Det var lidt ærgeligt for på den måde blev vi delt op og det var lidt svært at tale med alle. Vi havde valgt det på denne måde ude pga han blev 30 og fordi vi med lille knirke ikke gad holde det hjemme og selv stå for maden. Det eneste minus er at jeg synes det går så hurtigt så det overstået når det er ude. Men jeg håber alle hyggede sig, jeg ved min mand gjorde han fik også lige hvad han ønskede sig og kan i morgen køre ud og købe sig et nyt lækkert tv/fladskærm. Da vi var færdige gik vi en lille tur rundt inden vi sagde farvel og kørte hjem. Resten af dagen har stået på afslapning, sådan en weekend går stærkt. Den kommende uge har jeg næsten planer hver formiddag så knirke og jeg skal hygge os. i morgen skal jeg dog fejre manden da det er hans rigtige fødselsdag.
Knirke har et stykke tid sovet uroligt og hertil aften har min mand svøbt hende i dynen og bum så sov hun.. I starten svøbte vi hende og hun sov trygt så stoppede vi pga Sundhedsplejerskeren sagde det med vuggedød og varme men nu jeg ret overbevist om at hun har det bedst med at bli svøbt nu prøver vi det igen. Hun har jo også været vant til at ligge meget sammen klemt i min mave så det lader til det er sådan hun føler sig tryk og kan falde til ro. Manden Googlede lige det med at svøbe børn og der er nogen der gør det til barnet er 2 år det virker dog længe. Hvor længe gjorde i det hvis i gjorde det?

XXX