Tags

, , ,

Jeg er i en gruppe på facebook hvor vi alle har termin i oktober vi startede med at være gravide og tale om det nu har de fleste født og så det det vi taler om. Vi “konkurrere” også om hvem der går flest km for at tabe os, så vi er alle på endomondo og kan følge hinanden. Så på den gode og sjove måde blir man motiveret til at røre sig. Jeg er lidt begrænset men kæmper i dag gik jeg som sagt 4.16 km men så var der en der gik 8 km så det ku jeg ikke ha på mig så afsted kom jeg igen på en lille tur med manden på knap 3 km 🙂 her til aften har vi været over hos et vennepar og hygge med kaffe og guf. Vi er lige kommet hjem og fået puttet Knirke i nattøj så om ik så længe vil vi hoppe under dynen og falde i søvn til en film, om et par timer er det op igen.

Sweet Dreams
XXX

20121026-215853.jpg