Uhmmm frokost

Fik slet ikke fortalt at min veninde der er højgravid og som kan føde hvornår det sku værre, var så sød at køre hele vejen op til mig med lækker frokost hun havde hentet i mandens slagter. MUMS det er ikke så tit man får det. Jeg fik smovset mig igennem æggesalat, krebsehale salat, roastbeef, fiskefilet, skinkesalat. Hov blir helt flov når jeg remser op for det var da i grunden en del der røg indenbords hihi. Vi fik hygget og snakket inden hun igen vendte snuden hjemad. Når jeg ser hendes fine mave savner jeg igen at ha den gravide mave og nusse.

XXX

3 thoughts on “Uhmmm frokost”

 1. Uhm det lyder som en skøn frokost.
  Den slår min sandwich med koriander, peberfrugt og salami med flere længder!..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Uhmmm frokost

Fik slet ikke fortalt at min veninde der er højgravid og som kan føde hvornår det sku værre, var så sød at køre hele vejen op til mig med lækker frokost hun havde hentet i mandens slagter. MUMS det er ikke så tit man får det. Jeg fik smovset mig igennem æggesalat, krebsehale salat, roastbeef, fiskefilet, skinkesalat. Hov blir helt flov når jeg remser op for det var da i grunden en del der røg indenbords hihi. Vi fik hygget og snakket inden hun igen vendte snuden hjemad. Når jeg ser hendes fine mave savner jeg igen at ha den gravide mave og nusse.

XXX

3 thoughts on “Uhmmm frokost”

 1. Uhm det lyder som en skøn frokost.
  Den slår min sandwich med koriander, peberfrugt og salami med flere længder!..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Uhmmm frokost

Fik slet ikke fortalt at min veninde der er højgravid og som kan føde hvornår det sku værre, var så sød at køre hele vejen op til mig med lækker frokost hun havde hentet i mandens slagter. MUMS det er ikke så tit man får det. Jeg fik smovset mig igennem æggesalat, krebsehale salat, roastbeef, fiskefilet, skinkesalat. Hov blir helt flov når jeg remser op for det var da i grunden en del der røg indenbords hihi. Vi fik hygget og snakket inden hun igen vendte snuden hjemad. Når jeg ser hendes fine mave savner jeg igen at ha den gravide mave og nusse.

XXX

3 thoughts on “Uhmmm frokost”

 1. Uhm det lyder som en skøn frokost.
  Den slår min sandwich med koriander, peberfrugt og salami med flere længder!..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Uhmmm frokost

Fik slet ikke fortalt at min veninde der er højgravid og som kan føde hvornår det sku værre, var så sød at køre hele vejen op til mig med lækker frokost hun havde hentet i mandens slagter. MUMS det er ikke så tit man får det. Jeg fik smovset mig igennem æggesalat, krebsehale salat, roastbeef, fiskefilet, skinkesalat. Hov blir helt flov når jeg remser op for det var da i grunden en del der røg indenbords hihi. Vi fik hygget og snakket inden hun igen vendte snuden hjemad. Når jeg ser hendes fine mave savner jeg igen at ha den gravide mave og nusse.

XXX

3 thoughts on “Uhmmm frokost”

 1. Uhm det lyder som en skøn frokost.
  Den slår min sandwich med koriander, peberfrugt og salami med flere længder!..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *