Lekmer.dk – for børn

Tags

, , , ,

Jeg er blevet kontakter af Lekmer, der gerne ville ha mig til at tjekke deres side og komme med feedback. Jeg har faktisk aldrig været inde på deres side før, har dog set reklamer for dem. Så nu har jeg brugt en times tid derinde for at se hvad de har at byde på. Selve siden er bygget lidt anderledes op en jeg er vant til, de har valgt at lave nogen menuer der gør man kan søge specifikt. Det har mange websider, det er ikke der det nye ligger i, det er mere layoutet jeg lige sku vænne mig til. Men det fungere rigtig fint!. De har faktisk flere søgefunktioner på deres side. Så det er ikke svært at finde de ting man søger hvis man går efter noget specifikt. Dejligt man ikke skal havle igennem en masse produkter man ikke finder relevant. Udover at ha legetøj har Lekmer.dk også ting til børneværelset samt tøj, så alt i alt kan man ved at befinde sig på en side komme meget rundt og finde mange produkter. De har også en funktion jeg synes er ret smart den hedder Find gave, og er at finde øverst på siden. Ved at trykke på den kan man indkredse hvad man søger alder og pris f.eks og på den måde får man hjælp til gaveideer. Det er smart. Af mærker der findes på siden kan nævnes : Lego, Brio, Fisher Price, Disney og Barbie. Af tøjmærker kan nævnes : Nova Star, Petit Beateau, Reima, Småfolk, Superfir, Ticket to Heaven, Esprit mm

Jeg vil helt sikker besøge Lekmer.dk igen 🙂 Tjek siden ud HER

Lekmer – Legetøjsbutikken på nettet

Lekmer er en legetøjsbutik på internettet til alle børnfamilier. Lekmer AB er Sveriges førende legetøjsbutik på internettet, og har som ambition, at blive den førende på det Nordiske marked på: legetøj, børne-og babyartikler, spil, underholdning, børnemode og børnetøj. Lekmer efterstræber god kundeservice, hurtige leveringeringer, trygge og populære produkter, til de rigtige priser.

Lekmer blev grundlagt januar 2006 og ejes i dag af CDON Group, Patric Palmefjord, Niklas Jarl og Johan Englund.

Lekmer har sit hovedkontor i Stockholm og lager i Falkenberg (Syd Sverige). Lekmer leverer idag legetøj, børne- og babyartikler, spil, underholdning, børnemode og børnetøj til hele Norden.

20121025-193655.jpg

20121025-193727.jpg

20121025-193732.jpg

20121025-193741.jpg

20121025-193748.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Lekmer.dk – for børn

Tags

, , , , , ,

Jeg er blevet kontakter af Lekmer, der gerne ville ha mig til at tjekke deres side og komme med feedback. Jeg har faktisk aldrig været inde på deres side før, har dog set reklamer for dem. Så nu har jeg brugt en times tid derinde for at se hvad de har at byde på. Selve siden er bygget lidt anderledes op en jeg er vant til, de har valgt at lave nogen menuer der gør man kan søge specifikt. Det har mange websider, det er ikke der det nye ligger i, det er mere layoutet jeg lige sku vænne mig til. Men det fungere rigtig fint!. De har faktisk flere søgefunktioner på deres side. Så det er ikke svært at finde de ting man søger hvis man går efter noget specifikt. Dejligt man ikke skal havle igennem en masse produkter man ikke finder relevant. Udover at ha legetøj har Lekmer.dk også ting til børneværelset samt tøj, så alt i alt kan man ved at befinde sig på en side komme meget rundt og finde mange produkter. De har også en funktion jeg synes er ret smart den hedder Find gave, og er at finde øverst på siden. Ved at trykke på den kan man indkredse hvad man søger alder og pris f.eks og på den måde får man hjælp til gaveideer. Det er smart. Af mærker der findes på siden kan nævnes : Lego, Brio, Fisher Price, Disney og Barbie. Af tøjmærker kan nævnes : Nova Star, Petit Beateau, Reima, Småfolk, Superfir, Ticket to Heaven, Esprit mm

Jeg vil helt sikker besøge Lekmer.dk igen 🙂 Tjek siden ud HER

Lekmer – Legetøjsbutikken på nettet

Lekmer er en legetøjsbutik på internettet til alle børnfamilier. Lekmer AB er Sveriges førende legetøjsbutik på internettet, og har som ambition, at blive den førende på det Nordiske marked på: legetøj, børne-og babyartikler, spil, underholdning, børnemode og børnetøj. Lekmer efterstræber god kundeservice, hurtige leveringeringer, trygge og populære produkter, til de rigtige priser.

Lekmer blev grundlagt januar 2006 og ejes i dag af CDON Group, Patric Palmefjord, Niklas Jarl og Johan Englund.

Lekmer har sit hovedkontor i Stockholm og lager i Falkenberg (Syd Sverige). Lekmer leverer idag legetøj, børne- og babyartikler, spil, underholdning, børnemode og børnetøj til hele Norden.

20121025-193655.jpg

20121025-193727.jpg

20121025-193732.jpg

20121025-193741.jpg

20121025-193748.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Lekmer.dk – for børn

Tags

, , , , ,

Jeg er blevet kontakter af Lekmer, der gerne ville ha mig til at tjekke deres side og komme med feedback. Jeg har faktisk aldrig været inde på deres side før, har dog set reklamer for dem. Så nu har jeg brugt en times tid derinde for at se hvad de har at byde på. Selve siden er bygget lidt anderledes op en jeg er vant til, de har valgt at lave nogen menuer der gør man kan søge specifikt. Det har mange websider, det er ikke der det nye ligger i, det er mere layoutet jeg lige sku vænne mig til. Men det fungere rigtig fint!. De har faktisk flere søgefunktioner på deres side. Så det er ikke svært at finde de ting man søger hvis man går efter noget specifikt. Dejligt man ikke skal havle igennem en masse produkter man ikke finder relevant. Udover at ha legetøj har Lekmer.dk også ting til børneværelset samt tøj, så alt i alt kan man ved at befinde sig på en side komme meget rundt og finde mange produkter. De har også en funktion jeg synes er ret smart den hedder Find gave, og er at finde øverst på siden. Ved at trykke på den kan man indkredse hvad man søger alder og pris f.eks og på den måde får man hjælp til gaveideer. Det er smart. Af mærker der findes på siden kan nævnes : Lego, Brio, Fisher Price, Disney og Barbie. Af tøjmærker kan nævnes : Nova Star, Petit Beateau, Reima, Småfolk, Superfir, Ticket to Heaven, Esprit mm

Jeg vil helt sikker besøge Lekmer.dk igen 🙂 Tjek siden ud HER

Lekmer – Legetøjsbutikken på nettet

Lekmer er en legetøjsbutik på internettet til alle børnfamilier. Lekmer AB er Sveriges førende legetøjsbutik på internettet, og har som ambition, at blive den førende på det Nordiske marked på: legetøj, børne-og babyartikler, spil, underholdning, børnemode og børnetøj. Lekmer efterstræber god kundeservice, hurtige leveringeringer, trygge og populære produkter, til de rigtige priser.

Lekmer blev grundlagt januar 2006 og ejes i dag af CDON Group, Patric Palmefjord, Niklas Jarl og Johan Englund.

Lekmer har sit hovedkontor i Stockholm og lager i Falkenberg (Syd Sverige). Lekmer leverer idag legetøj, børne- og babyartikler, spil, underholdning, børnemode og børnetøj til hele Norden.

20121025-193655.jpg

20121025-193727.jpg

20121025-193732.jpg

20121025-193741.jpg

20121025-193748.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *