Zalando.dk

Tags

, ,

For et stykke tid siden sad jeg ved computeren og i baggrunden kørte mit tv, pludselig kommer der en reklamer op som jeg ikke har set før som reklamere for en side jeg ikke har set før. SÅ den må jeg klart ind og tjekke, det viste sig hurtigt at være en tidsrøver, for det er længe siden jeg har set en side med så mange forskellige varer og mærker, de har virkelig alt man har brug for. Jeg brugte hurtigt et par timer derinde, og fik lavet mig en ønskeliste. Fordelene ved Zalando er at der er fri fragt og man kvit og frit kan returnere sine køb. Det synes jeg personligt er et stort plus eftersom jeg ofte oplever at få købt ting på nettet jeg ikke kan passe trods jeg er ret sikker i min str. Tjek Zalando her – men pas på det er vanedannende 😉 Jeg vil snart komme med flere lækre indlæg om Zalando, og lave collager med mine ønsker der fra, måske det kan inspirere jer – SÅ

Stay Tuned!

20121023-092849.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Zalando.dk

Tags

, , ,

For et stykke tid siden sad jeg ved computeren og i baggrunden kørte mit tv, pludselig kommer der en reklamer op som jeg ikke har set før som reklamere for en side jeg ikke har set før. SÅ den må jeg klart ind og tjekke, det viste sig hurtigt at være en tidsrøver, for det er længe siden jeg har set en side med så mange forskellige varer og mærker, de har virkelig alt man har brug for. Jeg brugte hurtigt et par timer derinde, og fik lavet mig en ønskeliste. Fordelene ved Zalando er at der er fri fragt og man kvit og frit kan returnere sine køb. Det synes jeg personligt er et stort plus eftersom jeg ofte oplever at få købt ting på nettet jeg ikke kan passe trods jeg er ret sikker i min str. Tjek Zalando her – men pas på det er vanedannende 😉 Jeg vil snart komme med flere lækre indlæg om Zalando, og lave collager med mine ønsker der fra, måske det kan inspirere jer – SÅ

Stay Tuned!

20121023-092849.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *