Tags

, ,

20121023-093041.jpg

20121023-093057.jpg

Nicoline er idag klædt i langærmede body fra Joha, strik bukser fra Mini A Ture, og Cardigan er hjemmestrik. ( dog ikke af undertegnede )
Hun bruger stadigvæk str 50 men som det kan ses er det forsat en smule for stort.

Igår var jeg en tur i Ønskebørn fik købt små luffer til hende, flere hagesmæk, en beholder til modermælkserstatning samt en kop holder til at sætte på barnevognen. Ja når man er en kaffe drikker som mig der elsker en Latte2Go så er det et must have at ha siddende på barnevognen tænker jeg.

Idag er det forresten mandens sidste barselsdag i morgen starter han arbejde igen. Det har været så hyggeligt. Jeg er spændt på hvordan de næste par uger blir hvor jeg forsat ik må løfte, jeg kan ikke samle eller skille min barnevogn ad. I morgen skal Nicoline en tur på Gentofte hospital og ha scannet sine hofter, heldigvis kører min svigermor mig og hjælper mig.

XXX