Berlingske besøg

Idag gik turen ind til Berlingske mit arbejde for at vise den lille pige frem. Turen derind gik fint og det samme gjorde besøget hun sov under det hele. Det var rigtig dejligt at komme ind på arbejdet, savner det jo faktisk lidt. Bagefter gik turen over på SULT hvor vi mødtes med min veninde og hendes mand og deres nye baby dreng som jeg har glædet mig SÅ meget til at se. Nu er vi på vej hjem i toget og må indrømme jeg er noget træt i kroppen og kan mærke min mave trænger til ro. Har dog været dejligt at få bevæget mig lidt men irritere mig at jeg er så begrænset af det kejsersnit. Og samtidig ikke ammer det gør det bare svært at komme af med mine sidste 13 kilo.
Nu skal resten af aften nydes og der skal slappes af lille pigen sover fint igen ret heldige vi har været hun har været meget dygtig og nem at ha med på tur.

6 thoughts on “Berlingske besøg”

  1. Kristina said:

    Hvorfor ammer du ikk? Hvilken slags mme bruger du?

  2. Kristina said:

    Hvorfor ammer du ikk? Hvilken slags mme bruger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Berlingske besøg

Idag gik turen ind til Berlingske mit arbejde for at vise den lille pige frem. Turen derind gik fint og det samme gjorde besøget hun sov under det hele. Det var rigtig dejligt at komme ind på arbejdet, savner det jo faktisk lidt. Bagefter gik turen over på SULT hvor vi mødtes med min veninde og hendes mand og deres nye baby dreng som jeg har glædet mig SÅ meget til at se. Nu er vi på vej hjem i toget og må indrømme jeg er noget træt i kroppen og kan mærke min mave trænger til ro. Har dog været dejligt at få bevæget mig lidt men irritere mig at jeg er så begrænset af det kejsersnit. Og samtidig ikke ammer det gør det bare svært at komme af med mine sidste 13 kilo.
Nu skal resten af aften nydes og der skal slappes af lille pigen sover fint igen ret heldige vi har været hun har været meget dygtig og nem at ha med på tur.

3 thoughts on “Berlingske besøg”

  1. Kristina said:

    Hvorfor ammer du ikk? Hvilken slags mme bruger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *