Tags

, ,

Ja det er jo ikke meget jeg af gode grunde har bevæget mig udendørs de sidste 14 dage, der er jo en lille en man hygger med herhjemme og der har været besøg hver dag og så det afgørende fakta at jeg ikke har kunne og ikke kan bevæge mig som normalt. Kan da helt sikker mærke fremskridt MEN det gør stadigvæk lidt ondt i såret og jeg blir hurtig øm af at gå. I morgen skal vi dog på en tur ind forbi mit arbejde i køb, vi har for min skyld og for lillepigens skyld valgt at tage toget derind. Efter vi har været derinde skal vi mødes med min veninde der fik en søn præcist en uge før mig. VI nåede ikke at se ham inden vi selv fik Nicoline og nu er han 3 uger og hun er 2 uger SÅ jeg glæder mig virkelig til at se ham og dem. Det er det eneste minus ved vi ramte så tæt på hinanden at vi ikke har ku få det til at passe med at se hinanden før nu. Jeg har i dag fået lagt neglelak og taget sol, virkelig en skøn fornemmelse at ku gøre noget ved sig selv. Vi har også været en tur på Hillerød hospital med lillepigen til høretjek, og hun kan heldigvis høre perfekt. Derefter var vi en tur på min mands arbejde og vise hende frem, de havde hele firmaet samlet sammen til os virkelig fint. Da vi kom hjem kom farmor en tur over forbi os til en kop the, bagefter røg vi dirkete ind i sengen og satte en film på for at slappe af. Man kan god mærke på hende der har været mange indtryk idag for hun var en smule urolig og havde svært ved at falde rigtig i søvn. Blev helt i tvivl om turen ind i morgen er for meget for hende sundhedsplejerskeren har understreget vigtigheden i at hun ikke blir overstimuleret og får for mange indtryk det næste stykke tid. Så derfor skære vi helt ned på besøg og aktiviteter de næste par uger. Så hun lige kan følge med, og så har vi bare også selv brug for lige at nyde tiden lidt alene inden han starter på arbejde igen. Nåh men nu til det dette indlæg egentlig handlede om hvad jeg har købt på nette og her kommer det :

20121015-202845.jpg

20121015-202904.jpg

20121015-202922.jpg

De coral farvet Stiletter er fundet på Ebay, og det samme gælder den grønne efterårs jakke.
Jeans med dyre print er fra ASOS.