Mums sushi

Tags

Dagen idag har stået på 3 hold af besøg, først et vennepar dernæst kom min bror forbi med sushi MUMS det har jeg ikke fået i 9 mdr, og til sidst kom en veninde. Desværre sov Nicoline under alle tre barsel besøg det var lidt synd de ikke så hende så vågen. Efter vores besøg lagde vi os ind i sengen og satte en film på, og lå og hyggede og talte til Nicoline som nu var lys vågen. Jeg endte også med at få hvilet lidt. Skønt. Nu nyder vi lørdag aften alene som familie. Aftensmaden idag stod på risengrød ikke videre sundt men rigtig hyggeligt. Har sat mig et mål at tabe de sidste 13 kg inden Nicolines barnedåb som nok blir 2/2-2013 så det er 1 Kg om ugen, pga kejsersnittet kan jeg først træne igennem 2 mdr efter, så det er derfor rigtig vigtig jeg spiser sundt og korrekt når motion ikke er muligt før til december. Har dog ikke tænkt mig at køre stram diæt eller kalde det slankekur. Mens vi er hjemme sammen på barsel skal der hygges på fuld skrue. Men derefter skal jeg bare tænke over mit indtag og holde mig fra sukker igen. Troede jo jeg ville slippe for mit sukkersyge når dukkebarnet var født men det tyder ikke helt på min krop har forstået det så derfor er det vigtig jeg ikke indtager for meget sukker, så jeg kan slippe for insulin. Nåh nu vil jeg hoppe tilbage i min mands arme og se film og nyde “Knirke” aka Nicoline ( køle navn faren har givet hende fordi hun siger knirke lyde)

20121013-212225.jpg

Flere fine gaver vi har modtaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Mums sushi

Tags

Dagen idag har stået på 3 hold af besøg, først et vennepar dernæst kom min bror forbi med sushi MUMS det har jeg ikke fået i 9 mdr, og til sidst kom en veninde. Desværre sov Nicoline under alle tre barsel besøg det var lidt synd de ikke så hende så vågen. Efter vores besøg lagde vi os ind i sengen og satte en film på, og lå og hyggede og talte til Nicoline som nu var lys vågen. Jeg endte også med at få hvilet lidt. Skønt. Nu nyder vi lørdag aften alene som familie. Aftensmaden idag stod på risengrød ikke videre sundt men rigtig hyggeligt. Har sat mig et mål at tabe de sidste 13 kg inden Nicolines barnedåb som nok blir 2/2-2013 så det er 1 Kg om ugen, pga kejsersnittet kan jeg først træne igennem 2 mdr efter, så det er derfor rigtig vigtig jeg spiser sundt og korrekt når motion ikke er muligt før til december. Har dog ikke tænkt mig at køre stram diæt eller kalde det slankekur. Mens vi er hjemme sammen på barsel skal der hygges på fuld skrue. Men derefter skal jeg bare tænke over mit indtag og holde mig fra sukker igen. Troede jo jeg ville slippe for mit sukkersyge når dukkebarnet var født men det tyder ikke helt på min krop har forstået det så derfor er det vigtig jeg ikke indtager for meget sukker, så jeg kan slippe for insulin. Nåh nu vil jeg hoppe tilbage i min mands arme og se film og nyde “Knirke” aka Nicoline ( køle navn faren har givet hende fordi hun siger knirke lyde)

20121013-212225.jpg

Flere fine gaver vi har modtaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Mums sushi

Tags

Dagen idag har stået på 3 hold af besøg, først et vennepar dernæst kom min bror forbi med sushi MUMS det har jeg ikke fået i 9 mdr, og til sidst kom en veninde. Desværre sov Nicoline under alle tre barsel besøg det var lidt synd de ikke så hende så vågen. Efter vores besøg lagde vi os ind i sengen og satte en film på, og lå og hyggede og talte til Nicoline som nu var lys vågen. Jeg endte også med at få hvilet lidt. Skønt. Nu nyder vi lørdag aften alene som familie. Aftensmaden idag stod på risengrød ikke videre sundt men rigtig hyggeligt. Har sat mig et mål at tabe de sidste 13 kg inden Nicolines barnedåb som nok blir 2/2-2013 så det er 1 Kg om ugen, pga kejsersnittet kan jeg først træne igennem 2 mdr efter, så det er derfor rigtig vigtig jeg spiser sundt og korrekt når motion ikke er muligt før til december. Har dog ikke tænkt mig at køre stram diæt eller kalde det slankekur. Mens vi er hjemme sammen på barsel skal der hygges på fuld skrue. Men derefter skal jeg bare tænke over mit indtag og holde mig fra sukker igen. Troede jo jeg ville slippe for mit sukkersyge når dukkebarnet var født men det tyder ikke helt på min krop har forstået det så derfor er det vigtig jeg ikke indtager for meget sukker, så jeg kan slippe for insulin. Nåh nu vil jeg hoppe tilbage i min mands arme og se film og nyde “Knirke” aka Nicoline ( køle navn faren har givet hende fordi hun siger knirke lyde)

20121013-212225.jpg

Flere fine gaver vi har modtaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Mums sushi

Tags

Dagen idag har stået på 3 hold af besøg, først et vennepar dernæst kom min bror forbi med sushi MUMS det har jeg ikke fået i 9 mdr, og til sidst kom en veninde. Desværre sov Nicoline under alle tre barsel besøg det var lidt synd de ikke så hende så vågen. Efter vores besøg lagde vi os ind i sengen og satte en film på, og lå og hyggede og talte til Nicoline som nu var lys vågen. Jeg endte også med at få hvilet lidt. Skønt. Nu nyder vi lørdag aften alene som familie. Aftensmaden idag stod på risengrød ikke videre sundt men rigtig hyggeligt. Har sat mig et mål at tabe de sidste 13 kg inden Nicolines barnedåb som nok blir 2/2-2013 så det er 1 Kg om ugen, pga kejsersnittet kan jeg først træne igennem 2 mdr efter, så det er derfor rigtig vigtig jeg spiser sundt og korrekt når motion ikke er muligt før til december. Har dog ikke tænkt mig at køre stram diæt eller kalde det slankekur. Mens vi er hjemme sammen på barsel skal der hygges på fuld skrue. Men derefter skal jeg bare tænke over mit indtag og holde mig fra sukker igen. Troede jo jeg ville slippe for mit sukkersyge når dukkebarnet var født men det tyder ikke helt på min krop har forstået det så derfor er det vigtig jeg ikke indtager for meget sukker, så jeg kan slippe for insulin. Nåh nu vil jeg hoppe tilbage i min mands arme og se film og nyde “Knirke” aka Nicoline ( køle navn faren har givet hende fordi hun siger knirke lyde)

20121013-212225.jpg

Flere fine gaver vi har modtaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *