Dagen er lidt svære at skille ad men idag er det lørdag og vi er nu kommet hjem med vores datter Nicoline. Da vi ankom til hospitalet onsdag morgen kl 7:15 som vi sku fik vi afvide at de havde noget akut så vi var forsinket. Når man er så spændt og har så mange nerver så det ikke lige det man ønsker, men min bror og mandens mor var med os vi vi sad bare og slappede af så meget man nu ku til jeg blev kaldt afsted. Mine ben blev som gele da vi gik ned gennem gangen til operations stuen NU var det NU, nu at vi sku møde vores længe ventede datter. Jeg var rigtig nervøs men de var alle så søde så søde 7 var de derinde som alle præsenterede sig – kan ikke huske et eneste af navnene. Det var en rigtig sød narkose læge men hun havde lidt svært ved at ligge den i min ryg så det tog et par gange og jeg måtte op og sidde og de måtte bøje mig sammen for at jeg ku få det ind. Det eneste jeg tænkte på mens hele min krop rystede af adrenalin og nervøsitet var bare jeg ik blir lagt i narkose. Det blev jeg ikke det lykkedes til sidst og jeg blev lagt ned. Det hele derfra er lidt tåget da jeg fik så meget bedøvelse og skulle fokusere på at trække vejret. Lige pludselig siger Peter nu hun ude og så kan jeg høre hun skriger i vildens sky og høre jormorden siger hold da op hvor hun tisser. Peter står nu henne ved børnelægen der til ser hende og får lov at ae hende. Jeg kan ikke se hende men de er søde til alle at fortælle hun har det godt og at hun er større end forventet. 2800gram og 50cm vi havde fået afvide at hun nok ville ende på 2500-2600 gr. Men der var kun gode nyheder og hun fik top karakter på de test hun tog. Det føltes som rigtig lang tid at blive syet sammen. Jeg blev kørt på opvågning sammen med Peter og Nicoline til min store glæde. De forstår godt man ikke vil væk fra mand og barn. Jeg havde der stadigvæk ikke holdt hende bedøvelsen gik ud i mine arme og op til hagen. Men min mand klarede det hele så flot som om han havde prøvet det før. De kom ned med apparat til at måle hendes blodsukker i stedetfor de sku forlade mig. Efter 1.5 time ca kom vi op på den gamle neotal afdeling hvor de havde værelse til os. Peter får givet hende mad og givet hende en lille body på alt i mens jeg kan se på fra sengen hvor jeg ligger godt bedøvet og på morfin og med drop i hånden. Min bror og svigermor kommer op til os og siger tillykke og ser hende. Der går rigtig mange timer før jeg kan bevæge mine ben, men Peter har lagt hende hud mod hud på mig og jeg nyder bare hun ligger der. Resten blir lidt kort fortalt mit blodtryk falder meget og hudfarve blir gul og smerterne er slemme der onsdag og Torsdsg og der er flere læger der tilset mig for at være sikre på det ikke er blødning fra min livmoder ( så skal man opereres) status er at nu er vi hjemme, hun har det godt og jeg prøver at tage tingene stille og roligt. Det er hårdt at ha ondt og ikke bare ku rejse sig op og løfte ens barn når hun græder, skal ha hjælp til alt og manden gør det meste. Så glæder mig virkelig meget til at jeg igen er mobil og kan nyde min datter som andre kan. Hun er det smukkeste og dejligste og vi elsker hende højt.

20121006-111841.jpg