Om 5 er det overstået

Så er vi dem der snart er på vej til Hillerød Hospital og om 5 timer er vi være forældre… glæder mig så meget til at kysse hende og fortælle hende jeg elsker hende og ja til det hele er veloverstået.

NICOLINE <3

3 thoughts on “Om 5 er det overstået”

 1. Jeg håber I får en rigtig dejlig oplevelse og tillykke med lillepigen!
  Jeg skal selv have foretaget kejsersnit om præcis en uge og håber lidt, at du når at berette om din oplevelse inden… Selvom det er vældig optimistisk af mig! 🙂 Jeg er temmelig nervøs for hele situationen, navnlig det med bedøvelse og snit i maven, så er god og positiv historie ville gavne.
  Jeg sender god karma og positiv energi til jeres operationsstue.

  • Så har jeg skrevet lidt om min oplevelse. Du skal fokusere på du får dit barn – de er så søde og gør alt for at hjælpe og berolige dig. Jeg havde det præcist som dig og var nervøs, men når jeg ser tilbage så var det ikke slemt at få bedøvelsen jeg var bare bange for de ikke gik lagt den og sku i narkose. Det værste for mig er smerterne bagefter og det at man ikke kan være så aktiv men må se på fra sidelinien. Rigtig pøj pøj med jeres barn og håber i får en god oplevelse som det jo er om det gør ondt eller ej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om 5 er det overstået

Så er vi dem der snart er på vej til Hillerød Hospital og om 5 timer er vi være forældre… glæder mig så meget til at kysse hende og fortælle hende jeg elsker hende og ja til det hele er veloverstået.

NICOLINE <3

2 thoughts on “Om 5 er det overstået”

 1. Jeg håber I får en rigtig dejlig oplevelse og tillykke med lillepigen!
  Jeg skal selv have foretaget kejsersnit om præcis en uge og håber lidt, at du når at berette om din oplevelse inden… Selvom det er vældig optimistisk af mig! 🙂 Jeg er temmelig nervøs for hele situationen, navnlig det med bedøvelse og snit i maven, så er god og positiv historie ville gavne.
  Jeg sender god karma og positiv energi til jeres operationsstue.

  • Så har jeg skrevet lidt om min oplevelse. Du skal fokusere på du får dit barn – de er så søde og gør alt for at hjælpe og berolige dig. Jeg havde det præcist som dig og var nervøs, men når jeg ser tilbage så var det ikke slemt at få bedøvelsen jeg var bare bange for de ikke gik lagt den og sku i narkose. Det værste for mig er smerterne bagefter og det at man ikke kan være så aktiv men må se på fra sidelinien. Rigtig pøj pøj med jeres barn og håber i får en god oplevelse som det jo er om det gør ondt eller ej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *