Rundt på gulvet

Jeg plejer at blogge hver dag og nogen gange flere gange om dagen, men må indrømme de sidste dage har været noget anderledes, og mine tanker flyver rundt og har svært ved at finde hoved og hale på noget. Der kommer nok heller ikke meget fra mig i denne uge. Tænker på at Nicoline snart kommer til verden, helt præcist på onsdag morgen. Jeg har virkelig svært ved at fokusere på andet og føler lidt jeg går rundt i en bobbel. Jeg har ikke det store overskud til ret meget andet end min mand, mig selv og mine tanker, så forsømmer nok en del veninder med opkald og opmærksomhed, men sådan må det lige være her indtil jeg igen har mine ben på jorden og Nicoline er kommet til verden. Weekenden brugte jeg med min mand og bare os to, virkelig noget jeg trængte til, vi lukkede alt ude og var bare ham og jeg. Vi fik hygget, set film, gået ture og spist brunch mm. Vi fik også bestil bord i Rungsted til hans 30 års føsdag hvor vi med familien skal fejre ham med en lækker brunch. Dejligt der er styr på det , han fortjener så meget at bli fejret, og denne løsning passer os godt når den ligger så tæt på Nicoline kommer til verden. Idag har vi været til Info møde hele dagen på Hillerød og fået pakket det sidste til tasken, jeg var også lige kort forbi min veninde der bor i Humlebæk med en buket blomster i anledning af hendes lungers 1 års fødselsdag – fantastisk at hun fik dem og har klaret året så flot hun er super sej og har den største respekt for hende og hendes tilgang til livet.

20121001-214423.jpg

20121001-214432.jpg

20121001-214445.jpg

20121001-214452.jpg

20121001-214458.jpg

20121001-214508.jpg

Lidt blandet billeder fra weekenden og idag.

13 thoughts on “Rundt på gulvet”

 1. storebror said:

  Har din veninde fået nye lunger for et år siden ????

 2. storebror said:

  Har din veninde fået nye lunger for et år siden ????

 3. Elsker dig så højt skat, puh, hver eneste morgen når jeg vågner tænker jeg at nu er der en dag mindre til smukke Nicoline kommer til verden. Jeg kan slet ikke vente til jeg ved hun er sikkert i jeres arme og i alle tre har det godt, onsdag bliver en lang og nervepirrende dag for mig. Det gør så ondt at jeg er så langt væk når jeg aller helst bare ville være et enkelt opkald væk og så kunne jeg komme og støtte dig og være der for dig, men jeg glæder mig så meget til at vi har hele 3 måneder sammen. I bliver verdens mest fantastiske forældre og ingen i verden fortjener denne lille smukke pige mere end jer. Elsker dig!

  • Sikke en fantastisk besked at vågne til <3 Blir helt rørt, hvor er du bare sød og dejlig at skrive sådan en besked til mig. Du kan tro jeg glæder mig til du kommer til DK og til alle de timer vi sammen med vores børn skal hygge, det blir rigtig dejligt at ha dig så tæt på. Kys

 4. Elsker dig så højt skat, puh, hver eneste morgen når jeg vågner tænker jeg at nu er der en dag mindre til smukke Nicoline kommer til verden. Jeg kan slet ikke vente til jeg ved hun er sikkert i jeres arme og i alle tre har det godt, onsdag bliver en lang og nervepirrende dag for mig. Det gør så ondt at jeg er så langt væk når jeg aller helst bare ville være et enkelt opkald væk og så kunne jeg komme og støtte dig og være der for dig, men jeg glæder mig så meget til at vi har hele 3 måneder sammen. I bliver verdens mest fantastiske forældre og ingen i verden fortjener denne lille smukke pige mere end jer. Elsker dig!

  • Sikke en fantastisk besked at vågne til <3 Blir helt rørt, hvor er du bare sød og dejlig at skrive sådan en besked til mig. Du kan tro jeg glæder mig til du kommer til DK og til alle de timer vi sammen med vores børn skal hygge, det blir rigtig dejligt at ha dig så tæt på. Kys

 5. Det er lidt sjovt, for selvom jeg ikke kender dig har jeg tænkt på dig flere gange i går og i dag. Jeg fik selv en lille søn for 5 mdr. siden og ved hvilken fantastisk ny del af dit liv du går i møde.

  Det må være SÅ surrealistisk, at vide at hun kommer lige præcis i morgen 🙂

  Ville ikke så meget, bare fortælle at jeg synes du har en super fin blog og rigtig meget held og lykke i morgen 🙂

  • Tusind tak Louise 🙂 glæder mig til at offentliggøre hende og at vi begge er okay når jeg lige er kommet mig. Dagen idag er virkelig underlig og tror ikke jeg skal ud og køre i bil for ville slet ikke kunne fokusere på trafikken mine tanker er kun 1 sted. Prøver at forberede mig på et øjeblikket jeg ser hende for første gang.

   • Ja det kan jeg godt forstå.. i dag er også en helt speciel dag! – fra i morgen af, bliver ingenting som før. Hehe ja det kunne jeg godt forestille mig, det er måske ikke er helt sikkert 😉

    Ja det øjeblik er også bare fantastisk – endelig får man det man har gået og ventet på i 9 mdr.

 6. Det er lidt sjovt, for selvom jeg ikke kender dig har jeg tænkt på dig flere gange i går og i dag. Jeg fik selv en lille søn for 5 mdr. siden og ved hvilken fantastisk ny del af dit liv du går i møde.

  Det må være SÅ surrealistisk, at vide at hun kommer lige præcis i morgen 🙂

  Ville ikke så meget, bare fortælle at jeg synes du har en super fin blog og rigtig meget held og lykke i morgen 🙂

  • Tusind tak Louise 🙂 glæder mig til at offentliggøre hende og at vi begge er okay når jeg lige er kommet mig. Dagen idag er virkelig underlig og tror ikke jeg skal ud og køre i bil for ville slet ikke kunne fokusere på trafikken mine tanker er kun 1 sted. Prøver at forberede mig på et øjeblikket jeg ser hende for første gang.

   • Ja det kan jeg godt forstå.. i dag er også en helt speciel dag! – fra i morgen af, bliver ingenting som før. Hehe ja det kunne jeg godt forestille mig, det er måske ikke er helt sikkert 😉

    Ja det øjeblik er også bare fantastisk – endelig får man det man har gået og ventet på i 9 mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rundt på gulvet

Jeg plejer at blogge hver dag og nogen gange flere gange om dagen, men må indrømme de sidste dage har været noget anderledes, og mine tanker flyver rundt og har svært ved at finde hoved og hale på noget. Der kommer nok heller ikke meget fra mig i denne uge. Tænker på at Nicoline snart kommer til verden, helt præcist på onsdag morgen. Jeg har virkelig svært ved at fokusere på andet og føler lidt jeg går rundt i en bobbel. Jeg har ikke det store overskud til ret meget andet end min mand, mig selv og mine tanker, så forsømmer nok en del veninder med opkald og opmærksomhed, men sådan må det lige være her indtil jeg igen har mine ben på jorden og Nicoline er kommet til verden. Weekenden brugte jeg med min mand og bare os to, virkelig noget jeg trængte til, vi lukkede alt ude og var bare ham og jeg. Vi fik hygget, set film, gået ture og spist brunch mm. Vi fik også bestil bord i Rungsted til hans 30 års føsdag hvor vi med familien skal fejre ham med en lækker brunch. Dejligt der er styr på det , han fortjener så meget at bli fejret, og denne løsning passer os godt når den ligger så tæt på Nicoline kommer til verden. Idag har vi været til Info møde hele dagen på Hillerød og fået pakket det sidste til tasken, jeg var også lige kort forbi min veninde der bor i Humlebæk med en buket blomster i anledning af hendes lungers 1 års fødselsdag – fantastisk at hun fik dem og har klaret året så flot hun er super sej og har den største respekt for hende og hendes tilgang til livet.

20121001-214423.jpg

20121001-214432.jpg

20121001-214445.jpg

20121001-214452.jpg

20121001-214458.jpg

20121001-214508.jpg

Lidt blandet billeder fra weekenden og idag.

7 thoughts on “Rundt på gulvet”

 1. storebror said:

  Har din veninde fået nye lunger for et år siden ????

 2. Elsker dig så højt skat, puh, hver eneste morgen når jeg vågner tænker jeg at nu er der en dag mindre til smukke Nicoline kommer til verden. Jeg kan slet ikke vente til jeg ved hun er sikkert i jeres arme og i alle tre har det godt, onsdag bliver en lang og nervepirrende dag for mig. Det gør så ondt at jeg er så langt væk når jeg aller helst bare ville være et enkelt opkald væk og så kunne jeg komme og støtte dig og være der for dig, men jeg glæder mig så meget til at vi har hele 3 måneder sammen. I bliver verdens mest fantastiske forældre og ingen i verden fortjener denne lille smukke pige mere end jer. Elsker dig!

  • Sikke en fantastisk besked at vågne til <3 Blir helt rørt, hvor er du bare sød og dejlig at skrive sådan en besked til mig. Du kan tro jeg glæder mig til du kommer til DK og til alle de timer vi sammen med vores børn skal hygge, det blir rigtig dejligt at ha dig så tæt på. Kys

 3. Det er lidt sjovt, for selvom jeg ikke kender dig har jeg tænkt på dig flere gange i går og i dag. Jeg fik selv en lille søn for 5 mdr. siden og ved hvilken fantastisk ny del af dit liv du går i møde.

  Det må være SÅ surrealistisk, at vide at hun kommer lige præcis i morgen 🙂

  Ville ikke så meget, bare fortælle at jeg synes du har en super fin blog og rigtig meget held og lykke i morgen 🙂

  • Tusind tak Louise 🙂 glæder mig til at offentliggøre hende og at vi begge er okay når jeg lige er kommet mig. Dagen idag er virkelig underlig og tror ikke jeg skal ud og køre i bil for ville slet ikke kunne fokusere på trafikken mine tanker er kun 1 sted. Prøver at forberede mig på et øjeblikket jeg ser hende for første gang.

   • Ja det kan jeg godt forstå.. i dag er også en helt speciel dag! – fra i morgen af, bliver ingenting som før. Hehe ja det kunne jeg godt forestille mig, det er måske ikke er helt sikkert 😉

    Ja det øjeblik er også bare fantastisk – endelig får man det man har gået og ventet på i 9 mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rundt på gulvet

Jeg plejer at blogge hver dag og nogen gange flere gange om dagen, men må indrømme de sidste dage har været noget anderledes, og mine tanker flyver rundt og har svært ved at finde hoved og hale på noget. Der kommer nok heller ikke meget fra mig i denne uge. Tænker på at Nicoline snart kommer til verden, helt præcist på onsdag morgen. Jeg har virkelig svært ved at fokusere på andet og føler lidt jeg går rundt i en bobbel. Jeg har ikke det store overskud til ret meget andet end min mand, mig selv og mine tanker, så forsømmer nok en del veninder med opkald og opmærksomhed, men sådan må det lige være her indtil jeg igen har mine ben på jorden og Nicoline er kommet til verden. Weekenden brugte jeg med min mand og bare os to, virkelig noget jeg trængte til, vi lukkede alt ude og var bare ham og jeg. Vi fik hygget, set film, gået ture og spist brunch mm. Vi fik også bestil bord i Rungsted til hans 30 års føsdag hvor vi med familien skal fejre ham med en lækker brunch. Dejligt der er styr på det , han fortjener så meget at bli fejret, og denne løsning passer os godt når den ligger så tæt på Nicoline kommer til verden. Idag har vi været til Info møde hele dagen på Hillerød og fået pakket det sidste til tasken, jeg var også lige kort forbi min veninde der bor i Humlebæk med en buket blomster i anledning af hendes lungers 1 års fødselsdag – fantastisk at hun fik dem og har klaret året så flot hun er super sej og har den største respekt for hende og hendes tilgang til livet.

20121001-214423.jpg

20121001-214432.jpg

20121001-214445.jpg

20121001-214452.jpg

20121001-214458.jpg

20121001-214508.jpg

Lidt blandet billeder fra weekenden og idag.

7 thoughts on “Rundt på gulvet”

 1. storebror said:

  Har din veninde fået nye lunger for et år siden ????

 2. Elsker dig så højt skat, puh, hver eneste morgen når jeg vågner tænker jeg at nu er der en dag mindre til smukke Nicoline kommer til verden. Jeg kan slet ikke vente til jeg ved hun er sikkert i jeres arme og i alle tre har det godt, onsdag bliver en lang og nervepirrende dag for mig. Det gør så ondt at jeg er så langt væk når jeg aller helst bare ville være et enkelt opkald væk og så kunne jeg komme og støtte dig og være der for dig, men jeg glæder mig så meget til at vi har hele 3 måneder sammen. I bliver verdens mest fantastiske forældre og ingen i verden fortjener denne lille smukke pige mere end jer. Elsker dig!

  • Sikke en fantastisk besked at vågne til <3 Blir helt rørt, hvor er du bare sød og dejlig at skrive sådan en besked til mig. Du kan tro jeg glæder mig til du kommer til DK og til alle de timer vi sammen med vores børn skal hygge, det blir rigtig dejligt at ha dig så tæt på. Kys

 3. Det er lidt sjovt, for selvom jeg ikke kender dig har jeg tænkt på dig flere gange i går og i dag. Jeg fik selv en lille søn for 5 mdr. siden og ved hvilken fantastisk ny del af dit liv du går i møde.

  Det må være SÅ surrealistisk, at vide at hun kommer lige præcis i morgen 🙂

  Ville ikke så meget, bare fortælle at jeg synes du har en super fin blog og rigtig meget held og lykke i morgen 🙂

  • Tusind tak Louise 🙂 glæder mig til at offentliggøre hende og at vi begge er okay når jeg lige er kommet mig. Dagen idag er virkelig underlig og tror ikke jeg skal ud og køre i bil for ville slet ikke kunne fokusere på trafikken mine tanker er kun 1 sted. Prøver at forberede mig på et øjeblikket jeg ser hende for første gang.

   • Ja det kan jeg godt forstå.. i dag er også en helt speciel dag! – fra i morgen af, bliver ingenting som før. Hehe ja det kunne jeg godt forestille mig, det er måske ikke er helt sikkert 😉

    Ja det øjeblik er også bare fantastisk – endelig får man det man har gået og ventet på i 9 mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *