Gave fra min kusine Janet

I går modtog vi denne gave fra min kusine Janet. Hun synes vi allerede sku ha den nu, tror ik hun ku vente 🙂 så fedt at få sådan en stol, det er jo nærmest et must have sådan en stop. Farven er sort og det samme er pude betrækket og det ku ikke være bedre, den passer perfekt til vores hjem. Der går lige nogen mdr inden Nicoline kan bruge den men tror min mand prøver at samle den her i weekenden, det er jo lidt hyggeligt at samle og se den.

20120928-070444.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gave fra min kusine Janet

I går modtog vi denne gave fra min kusine Janet. Hun synes vi allerede sku ha den nu, tror ik hun ku vente 🙂 så fedt at få sådan en stol, det er jo nærmest et must have sådan en stop. Farven er sort og det samme er pude betrækket og det ku ikke være bedre, den passer perfekt til vores hjem. Der går lige nogen mdr inden Nicoline kan bruge den men tror min mand prøver at samle den her i weekenden, det er jo lidt hyggeligt at samle og se den.

20120928-070444.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *