Sidste JM besøg

Så er sidste JM besøg overstået. Hun er virkelig sød og nem at tale med. Hun skønnet også Nicoline til 2500-2600 så nu det spændende at se hvad hun vejer på onsdag. Hun er 19% mindre end gennemsnittet men meget større end først troet, godt at hun også tager på og det ikke kun er mig. Vil ikke stresse over min vægt og det gir også sig selv jeg ikke kan med et kejsersnit. Men vil dog indrømme jeg glæder mig til igen at ku hoppe ned i mine jeans og alm tøj. Prøvede 3 forskellige jeans fra klædeskabet i går og alle tre nåede op til mine knæ hihi. Man vænner sig til at se sig selv med 18 kg ekstra tror jeg. Men er nu alligevel godt tilfreds med hvordan de 18 kg er fordelt når nu det skal være. Min mand og jeg blev engang enige om at det er kærlighedskilo og han er så sød og sige hvergang jeg spørger ham om jeg kan komme tilbage i form igen, at det kan jeg uden tvivl. Vil glæde mig over det er vinter og ikke sommer nu kan man trods alt genne sig i store strik trøjer. Min storebror har idag skrevet at barnevognen lift mm er hentet og klar til han tager det med på onsdag. Blir så stort at ku putte hende ned i den og trille en tur…. Når jeg ellers lige er kommet på mine ben igen. Er spændt på hvor længe der går, meget forskelligt fra person til person hvor lang tid der går efter kejsersnit. Nu vil jeg nyde en kop latte og en rugbrøds stang inden turen går hjem. Kom til at runde en tøjbutik idag inden JM her i Hørsholm… Ups der røg lige en trøje ned i posen.. Men den var på tilbud vil jeg lige skynde mig at sige. ( min mand læser med på min blog )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sidste JM besøg

Så er sidste JM besøg overstået. Hun er virkelig sød og nem at tale med. Hun skønnet også Nicoline til 2500-2600 så nu det spændende at se hvad hun vejer på onsdag. Hun er 19% mindre end gennemsnittet men meget større end først troet, godt at hun også tager på og det ikke kun er mig. Vil ikke stresse over min vægt og det gir også sig selv jeg ikke kan med et kejsersnit. Men vil dog indrømme jeg glæder mig til igen at ku hoppe ned i mine jeans og alm tøj. Prøvede 3 forskellige jeans fra klædeskabet i går og alle tre nåede op til mine knæ hihi. Man vænner sig til at se sig selv med 18 kg ekstra tror jeg. Men er nu alligevel godt tilfreds med hvordan de 18 kg er fordelt når nu det skal være. Min mand og jeg blev engang enige om at det er kærlighedskilo og han er så sød og sige hvergang jeg spørger ham om jeg kan komme tilbage i form igen, at det kan jeg uden tvivl. Vil glæde mig over det er vinter og ikke sommer nu kan man trods alt genne sig i store strik trøjer. Min storebror har idag skrevet at barnevognen lift mm er hentet og klar til han tager det med på onsdag. Blir så stort at ku putte hende ned i den og trille en tur…. Når jeg ellers lige er kommet på mine ben igen. Er spændt på hvor længe der går, meget forskelligt fra person til person hvor lang tid der går efter kejsersnit. Nu vil jeg nyde en kop latte og en rugbrøds stang inden turen går hjem. Kom til at runde en tøjbutik idag inden JM her i Hørsholm… Ups der røg lige en trøje ned i posen.. Men den var på tilbud vil jeg lige skynde mig at sige. ( min mand læser med på min blog )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sidste JM besøg

Så er sidste JM besøg overstået. Hun er virkelig sød og nem at tale med. Hun skønnet også Nicoline til 2500-2600 så nu det spændende at se hvad hun vejer på onsdag. Hun er 19% mindre end gennemsnittet men meget større end først troet, godt at hun også tager på og det ikke kun er mig. Vil ikke stresse over min vægt og det gir også sig selv jeg ikke kan med et kejsersnit. Men vil dog indrømme jeg glæder mig til igen at ku hoppe ned i mine jeans og alm tøj. Prøvede 3 forskellige jeans fra klædeskabet i går og alle tre nåede op til mine knæ hihi. Man vænner sig til at se sig selv med 18 kg ekstra tror jeg. Men er nu alligevel godt tilfreds med hvordan de 18 kg er fordelt når nu det skal være. Min mand og jeg blev engang enige om at det er kærlighedskilo og han er så sød og sige hvergang jeg spørger ham om jeg kan komme tilbage i form igen, at det kan jeg uden tvivl. Vil glæde mig over det er vinter og ikke sommer nu kan man trods alt genne sig i store strik trøjer. Min storebror har idag skrevet at barnevognen lift mm er hentet og klar til han tager det med på onsdag. Blir så stort at ku putte hende ned i den og trille en tur…. Når jeg ellers lige er kommet på mine ben igen. Er spændt på hvor længe der går, meget forskelligt fra person til person hvor lang tid der går efter kejsersnit. Nu vil jeg nyde en kop latte og en rugbrøds stang inden turen går hjem. Kom til at runde en tøjbutik idag inden JM her i Hørsholm… Ups der røg lige en trøje ned i posen.. Men den var på tilbud vil jeg lige skynde mig at sige. ( min mand læser med på min blog )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *