1 uge igen <3

Tags

,

Idag har jeg været til de sidste vægt kontroller af lille pigen. Til vores store overraskelse vejer hun knap 2500 gram nu. Det var hvad jeg håbede hun ville veje ved ankomst så dejligt hun lige gir den gas til slut. Lægen var rigtig grundig og brugte lang tid på at tjekke hende – flow og fostervand mm
Hun gjorde mig ellers først lidt nervøs da hun spørger om jeg mærker liv…. Men så kom hjertet frem på skærmen, hun var grundig men gjorde mig lidt nervøs nogen gange.
Der er idag præcist 1 uge til jeg skal ha kejsersnit. Jeg svinger lidt mellem at tænker yes den klarer jeg fint og at tænke argghh hjælp skal jeg ha min mave skåret op. Men prøver at holde fokus på at jeg skal ha mit mirakel sikkert til livet og om en uge har jeg hende i mine arme. Tænk 9 mdr er gået. Er virkelig spændt på at møde hende og lære hende at kende og glæder mig til at fylde hendes hverdag med kys og kærlighed fra morgen til aften. Hun blir min fornemmestes opgave i livet.
Er blevet rigtig god til at slappe af og hviler mig meget på sofaen, dagene kan være lidt lange men lytter til min krop og gir den ro nu. Har faktisk shoppet lidt nyt tøj og støvler, det må jeg får lagt op i morgen.

XXX

1 thought on “1 uge igen <3”

  1. threetimeslove said:

    🙂 Det er i sandhed et lille mirakel. 🙂 Og det kejsersnit… det er glemt det øjeblik du ser hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 uge igen <3

Tags

,

Idag har jeg været til de sidste vægt kontroller af lille pigen. Til vores store overraskelse vejer hun knap 2500 gram nu. Det var hvad jeg håbede hun ville veje ved ankomst så dejligt hun lige gir den gas til slut. Lægen var rigtig grundig og brugte lang tid på at tjekke hende – flow og fostervand mm
Hun gjorde mig ellers først lidt nervøs da hun spørger om jeg mærker liv…. Men så kom hjertet frem på skærmen, hun var grundig men gjorde mig lidt nervøs nogen gange.
Der er idag præcist 1 uge til jeg skal ha kejsersnit. Jeg svinger lidt mellem at tænker yes den klarer jeg fint og at tænke argghh hjælp skal jeg ha min mave skåret op. Men prøver at holde fokus på at jeg skal ha mit mirakel sikkert til livet og om en uge har jeg hende i mine arme. Tænk 9 mdr er gået. Er virkelig spændt på at møde hende og lære hende at kende og glæder mig til at fylde hendes hverdag med kys og kærlighed fra morgen til aften. Hun blir min fornemmestes opgave i livet.
Er blevet rigtig god til at slappe af og hviler mig meget på sofaen, dagene kan være lidt lange men lytter til min krop og gir den ro nu. Har faktisk shoppet lidt nyt tøj og støvler, det må jeg får lagt op i morgen.

XXX

1 thought on “1 uge igen <3”

  1. threetimeslove said:

    🙂 Det er i sandhed et lille mirakel. 🙂 Og det kejsersnit… det er glemt det øjeblik du ser hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *