Tags

,

20120920-204943.jpg

Macarons er en mellemting mellem marengs og makron og består af sukker, æggehvider og mandelmel. De skal helst se ud på en bestemt måde – flade med en lille “fod”, hvor den er hævet fra. Den må ikke hæve op i midten og ej heller krakelere. Så klog er jeg lige blevet på de så små kager kaldet Macarons. Jeg har i lang tod været tilhænger af at lave muffins, nu tror jeg at jeg vil prøve mig med de her kager. Har dog svært ved at tro jeg vil ku lige dem lige så godt som en blød muffin. Men nu skal jeg heller ikke selv spise den pga jeg ik må sukker, men vil dog gerne prøve at lave dem for hyggens skyld og mon ikke de nok skal glæde nogen andre. Man kan pt få en bagebog i Netto til 50,- med fantastiske billeder og opskrifter på de her små farverige kager. Jeg starter dog med at Google mig til en opskrift.

20120920-205859.jpg

20120920-205904.jpg

Bogen herunder er den man kan få i Netto. Er også lidt lun på at prøve at lave de såkaldte Popcakes..

20120920-210258.jpg