Tags

Så sidder man her igen igen på Hillerød til tjek for mit sukkersyge. Er efterhånden på Hillerød hele tiden og de sidste to uger som der er idag præcist til Nicoline kommer til verden, skal jeg her op hele tiden. Det er pga de holder øje med hun tager på, mit sukkersyge samt pga kejsersnittet. Sygeplejeskerne her på denne afdeling er så søde og generelt er de det alle samme her på Hillerød, men lægen jeg havde sidst på denne afdeling var en smule sur og løftede pegefinger så jeg følte jeg sku stå skole ret. Men idag har jeg fået ros af Sygeplejeskerne fordi jeg er blevet så god til at holde mig under de forbudte værdier. Sidder og venter på samtale med lægen så må vi se om han smiler lidt mere idag eller om medicin læger bare ikke er de mest smilende læger.
Fik en anden rigtig sød læge men han havde ikke godt nyt til mig nu den nemlig gal med mit stofskifte det for højt og er ikke noget med jeg så blir tynd, desværre. Det er noget man skal være obs på og ha medicin for men det kan jeg så ikke nu alligevel fordi jeg er gravid. Det er åbenbart min skjolbugskirtel der ikke fungere optimalt. Har fået tid til nye blodprøver og til at få noget radioaktiv stof ind efter jeg har født. Synes det er svært at holde humøret oppe de her dage pådrager mig lidt meget under denne graviditet. Gør mig nervøs for om man når helskinnet i mål .. 2 uger igen. Har af den grund valgt at trække stikket ud og droppe alle aftaler indtil den 3 okt, så min krop får ro og også så jeg får mental ro.

XXX