Startede dagen tidligt som altid inden kl var 7 havde jeg ryddet op, vaskemaskinen og opvaskemaskinen sat over og køkkenet rengjort og kaffen lavet. Derefter brugte jeg et par timer foran computeren med at læse div blogs jeg følger, samt fik skrevet lidt på min egen. Derudover har jeg idag været på posthuset og hentet mit mavebælte som min mand har købt om som sku hjælpe mig efter kejsersnittet. Har været hos FOTO manden og bestilt flere print af vores billeder, vi gir Svigermor et i fødselsdags gave på søndag. Så har jeg været i Maxi Zoo i Helsingør for at finde gave til min Nevø han ønsker sig et specielt bur til sine hamstre. Bagefter fik jeg rundet Kvickly og handlet lidt ind. Her fandt jeg denne super søde strik heldragt. Var faktisk på en anden blog i morges jeg så denne dragt og til mit store held fandt jeg også en 🙂 jeg har siden i morges haft meget aktivitet i maven og plukveer så jeg nogen gange tænker om hun vil ud. Har sagt til hende hun skal vente to uger 😉

20120917-184230.jpg