0 thoughts on “3 uger til ankomst”

 1. Christina said:

  Hvor ser du fin ud ☺
  Spændende når hun kommer! Er selv i uge 32. Må jeg spørge hvor dine bukser er fra? Synes jeg har svært ved at finde nogle afslapningsbukser uden det er joggingbukser.

  • Hej Christina. Tusind tak føler mig noget stor 🙂 bukserne er fra H&M og kan fåes i sort, grå og dem jeg har på de er SÅ skønne at ha på – tjek evt deres online shop.

   • Christina said:

    Tak for svar?havde dog en mistanke om, at det var H&M, så var lige et smut inde og kigge idag (i Aarhus), men de var ik lige sådan at finde. Er det det alm H&M mærke, eller er det Divided eller Trend?

    Og man skal åbenbart bare føle sig stor når man er gravid, kan overhovedet heller ik kende mit spejlbillede og føler mig allerede som en hval!

   • Christina said:

    Ja der sidder jeg og kigger lige nu..

    Må vise et billede af dine dernede, for må bare eje nogle bukser, er så kedeligt kun at ha leggings og en lang top på!

 2. Hvor er du bare fin 🙂
  Spændende at se hvornår den lille kommer.. Min Agnes kom da jeg var 38 + 4 og det passede moderen super godt. Var nemlig ret utålmodig og var ved at købe mig fattig i babytøj. Et eller andet skulle man jo bruge ventetiden på..

  Lou

  • Tak 🙂 Jeg har fået dato for mit kejsersnit men derfor kan hun jo melde ankomst tidligere end forventet 🙂 men håber dog hun blir inde i maven de næste 3 uger så jeg lige kan nå og slappe af lidt og få de sidste ting på plads. Men glæder mig SÅ meget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 thoughts on “3 uger til ankomst”

 1. Christina said:

  Hvor ser du fin ud ☺
  Spændende når hun kommer! Er selv i uge 32. Må jeg spørge hvor dine bukser er fra? Synes jeg har svært ved at finde nogle afslapningsbukser uden det er joggingbukser.

  • Hej Christina. Tusind tak føler mig noget stor 🙂 bukserne er fra H&M og kan fåes i sort, grå og dem jeg har på de er SÅ skønne at ha på – tjek evt deres online shop.

   • Christina said:

    Tak for svar?havde dog en mistanke om, at det var H&M, så var lige et smut inde og kigge idag (i Aarhus), men de var ik lige sådan at finde. Er det det alm H&M mærke, eller er det Divided eller Trend?

    Og man skal åbenbart bare føle sig stor når man er gravid, kan overhovedet heller ik kende mit spejlbillede og føler mig allerede som en hval!

   • Christina said:

    Ja der sidder jeg og kigger lige nu..

    Må vise et billede af dine dernede, for må bare eje nogle bukser, er så kedeligt kun at ha leggings og en lang top på!

 2. Hvor er du bare fin 🙂
  Spændende at se hvornår den lille kommer.. Min Agnes kom da jeg var 38 + 4 og det passede moderen super godt. Var nemlig ret utålmodig og var ved at købe mig fattig i babytøj. Et eller andet skulle man jo bruge ventetiden på..

  Lou

  • Tak 🙂 Jeg har fået dato for mit kejsersnit men derfor kan hun jo melde ankomst tidligere end forventet 🙂 men håber dog hun blir inde i maven de næste 3 uger så jeg lige kan nå og slappe af lidt og få de sidste ting på plads. Men glæder mig SÅ meget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *