Min veninde fødte i morges sin lille pige – to uger for tidligt, ens egen kommer pludselig tæt på. Men morgen brugte jeg trods få timers søvn på at gøre rent og vaske tøj. Var i fantastisk humør det er virkelig skønt med en lille ny der er kommer til verden. Tog ned og handlede da de åbnede, der mødte jeg en veninde som inviterede mig på aftens mad nu min mand sku arbejde til kl 21.00. Kørte hjem med mine indkøb og derefter over til min svigermor og svigerinde fik en kop the og så tog min svigerinde og jeg afsted mod Hillerød hvor jeg havde tid til en vægt scanning. Jeg var virkelig spændt på hvor stor hun var blevet og til min store glæde har hu taget okay på. Hun tager ikke på som flertallet gør men følger sin kurve. Hun sidder stadigvæk op og det er derfor sikkert jeg skal ha kejsersnit. På vej hjem efter at ha sat min svigerinde af kørte jeg ned og handlede lidt mere jeg kom i tanke om. Derefter tog jeg lige forbi en veninde og sagde Hej og så hjem med mine indkøb til min mand der lige var kommet hjem fra det ene arbejde og lige sku lave mad inden han igen sku på arbejde. Fik sagt Hej og hurtigt farvel for så gik turen over til middag hos min veninde. Vi fik i fællesskab lavet en lækker tærte og hygget hende, hendes datter og jeg. Nu jeg så kommet hjem og det samme er min mand. Er rigtig træt så nu krydser vi for at jeg sover hele natten

XXX

20120912-224448.jpg

20120912-224455.jpg