Bio Date

20120909-184522.jpg

20120909-184532.jpg

Glade kørte vi til Lyngby for at se Batmand i biffen. Vores sidste bio date inden vi blir forældre. Under filmen får jeg bare rigtig slemme plukveer og må trække vejret dybt. Prøver at holde ud for ikke at ødelægge daten. Men til sidst gør de så ondt at jeg gerne vil ud af biografen men problemet er at det gør så ondt jeg ikke kan overskue at rejse mig. Til sidst får jeg dog rejst mig og går ud efter jeg har sagt til min mand jeg lige går ud. Men min mand ville så under ingen omstændigheder blive siddende så det ender med vi begge går ud og ikke får set slutningen af filmen. 🙁 det gjorde så ondt at min mand ville ha vi tog et smut på Hillerød, men jeg ville bare hjem. Jeg følte det var plukveer dog slemme og med en følelse af meget oppustethed som gjorde det lidt svært at trække vejret. Nu har vi været hjemme i 1.5 time og det gik lidt væk men som kom det igen. Glæder mig til det blir den 4 okt og hun er sikkert ude i vores arme.

0 thoughts on “Bio Date”

  1. puuuh hvor spændende skat, altså selvfølgelig ser vi helst hun bliver derinde indtil termin, men det er godt nok ved at være tæt på, jeg er sikker på det var hendes måde at sige mor, jeg er snart klar 🙂 håber du har fået det bedre <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bio Date

20120909-184522.jpg

20120909-184532.jpg

Glade kørte vi til Lyngby for at se Batmand i biffen. Vores sidste bio date inden vi blir forældre. Under filmen får jeg bare rigtig slemme plukveer og må trække vejret dybt. Prøver at holde ud for ikke at ødelægge daten. Men til sidst gør de så ondt at jeg gerne vil ud af biografen men problemet er at det gør så ondt jeg ikke kan overskue at rejse mig. Til sidst får jeg dog rejst mig og går ud efter jeg har sagt til min mand jeg lige går ud. Men min mand ville så under ingen omstændigheder blive siddende så det ender med vi begge går ud og ikke får set slutningen af filmen. 🙁 det gjorde så ondt at min mand ville ha vi tog et smut på Hillerød, men jeg ville bare hjem. Jeg følte det var plukveer dog slemme og med en følelse af meget oppustethed som gjorde det lidt svært at trække vejret. Nu har vi været hjemme i 1.5 time og det gik lidt væk men som kom det igen. Glæder mig til det blir den 4 okt og hun er sikkert ude i vores arme.

1 thought on “Bio Date”

  1. puuuh hvor spændende skat, altså selvfølgelig ser vi helst hun bliver derinde indtil termin, men det er godt nok ved at være tæt på, jeg er sikker på det var hendes måde at sige mor, jeg er snart klar 🙂 håber du har fået det bedre <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *