En tur til Lyngby

Idag skal jeg en tur til Lyngby og mødes med først en veninde og så en anden veninde. Dejligt der ikke er så langt, er nemlig ikke helt nemt at køre bil mere. Når man som har korte ben og stor mave er det svært at indstille bilen så man kan dreje rettet. 🙂 fik slappet rigtig meget af igår oven på tandlæge og hospitals besøg. Min veninde tilbage fra folkeskolen skrev om aften at hun ville køre op til mig hvis jeg gav en kop the. Det var rigtig dejligt at se hende og der blev sludret et par timer inden hun vendte snuden mod Kbh og jeg hoppede i seng. Blir rigtig glad når folk har lyst til at tage op til mig her i min barsel hvor overskuddet til at tage til Kbh ikke er så stort. Jeg serverede et par sukkerfri småkager bla men de var altså ikke det store hit. Kan godt være man kan finde sukkerfrie ting MEN de er ikke lige så gode som med sukker. I morgen får vi gæster min veninde og hendes mand, jeg har tænkt mig at kaste mig ud i og bage en sukkerfri kage til dessert, man er jo lidt egoistisk nu man ikke selv må få det. Men vil dog købe lækkert is som tilbehør til dem som jeg så bare selv undgår.
Status på min visdomstand er at det hertil morgen forsat gør lidt ondt, men langt mindre end i går så det er jo fremskridt. På mandag skal jeg lige til tandlægen igen der er det en kindtand i den modsatte side der lige skal fikses, plast fyldningen er røget ud så den skal lige laves. Tænk hvor blir det rart jeg kan bruge min mund igen og kan få det ordnet inden lille pigen kommer og man har kejsersnit at tænke på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En tur til Lyngby

Idag skal jeg en tur til Lyngby og mødes med først en veninde og så en anden veninde. Dejligt der ikke er så langt, er nemlig ikke helt nemt at køre bil mere. Når man som har korte ben og stor mave er det svært at indstille bilen så man kan dreje rettet. 🙂 fik slappet rigtig meget af igår oven på tandlæge og hospitals besøg. Min veninde tilbage fra folkeskolen skrev om aften at hun ville køre op til mig hvis jeg gav en kop the. Det var rigtig dejligt at se hende og der blev sludret et par timer inden hun vendte snuden mod Kbh og jeg hoppede i seng. Blir rigtig glad når folk har lyst til at tage op til mig her i min barsel hvor overskuddet til at tage til Kbh ikke er så stort. Jeg serverede et par sukkerfri småkager bla men de var altså ikke det store hit. Kan godt være man kan finde sukkerfrie ting MEN de er ikke lige så gode som med sukker. I morgen får vi gæster min veninde og hendes mand, jeg har tænkt mig at kaste mig ud i og bage en sukkerfri kage til dessert, man er jo lidt egoistisk nu man ikke selv må få det. Men vil dog købe lækkert is som tilbehør til dem som jeg så bare selv undgår.
Status på min visdomstand er at det hertil morgen forsat gør lidt ondt, men langt mindre end i går så det er jo fremskridt. På mandag skal jeg lige til tandlægen igen der er det en kindtand i den modsatte side der lige skal fikses, plast fyldningen er røget ud så den skal lige laves. Tænk hvor blir det rart jeg kan bruge min mund igen og kan få det ordnet inden lille pigen kommer og man har kejsersnit at tænke på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *