A – B menneske

Jeg går sent i seng og står meget tidligt op hvad er jeg så A og B menneske? Den blev over tolv inden jeg faldt i søvn og den er omkring 4 da jeg vælger at stå op. Jeg sover pt mindre timer end mange med børn. Troede mit høje aktivitets niveau om dagen ville hjælpe på at jeg ku sove lidt mere men det lader det ik til. Måske mit aktivitets niveau er for højt og det derfor påvirker søvnen negativt. At jeg før var et A menneske var fint men der sov jeg altså også tidligere om aften nu er søvn nærmest en by i Rusland. Falder i søvn senere end de fleste og står op før alle andre. Jeg fik ordnet virkelig meget igår , tror jeg kørte 5 vaske med Nicolines tøj og fik strøget det meste og lagt sammen igen. Ja I know det med at stryge mini tøj gør man kun som første gangs mor og nok også kun 1 gang. 🙂 synes stadigvæk der er en del jeg skal ha på plads, købe sutteflaske så man har, lagner til lift og barnevognen samt pakke pusletaske og få vasket de sidste 5-10 vaske med alverdens indkøbte ting. Jeg skal også ha printet de billeder fotografen har taget, 1 skal i ramme på børneværelset og nogen af de andre skal ind i den scrap bog jeg laver til Nicoline. Har været ude og gå 16 km på de sidste 3 dage, bar meningen jeg ville få svømmet lidt men har jeg ik gjort endnu, kræver jeg lige får købt badetøj men ville rigtig gerne ud og svømme lidt og være lidt vægtløs. Nåh jeg vil drikke min kop the og se lidt tv.

XXX

20120904-045931.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

A – B menneske

Jeg går sent i seng og står meget tidligt op hvad er jeg så A og B menneske? Den blev over tolv inden jeg faldt i søvn og den er omkring 4 da jeg vælger at stå op. Jeg sover pt mindre timer end mange med børn. Troede mit høje aktivitets niveau om dagen ville hjælpe på at jeg ku sove lidt mere men det lader det ik til. Måske mit aktivitets niveau er for højt og det derfor påvirker søvnen negativt. At jeg før var et A menneske var fint men der sov jeg altså også tidligere om aften nu er søvn nærmest en by i Rusland. Falder i søvn senere end de fleste og står op før alle andre. Jeg fik ordnet virkelig meget igår , tror jeg kørte 5 vaske med Nicolines tøj og fik strøget det meste og lagt sammen igen. Ja I know det med at stryge mini tøj gør man kun som første gangs mor og nok også kun 1 gang. 🙂 synes stadigvæk der er en del jeg skal ha på plads, købe sutteflaske så man har, lagner til lift og barnevognen samt pakke pusletaske og få vasket de sidste 5-10 vaske med alverdens indkøbte ting. Jeg skal også ha printet de billeder fotografen har taget, 1 skal i ramme på børneværelset og nogen af de andre skal ind i den scrap bog jeg laver til Nicoline. Har været ude og gå 16 km på de sidste 3 dage, bar meningen jeg ville få svømmet lidt men har jeg ik gjort endnu, kræver jeg lige får købt badetøj men ville rigtig gerne ud og svømme lidt og være lidt vægtløs. Nåh jeg vil drikke min kop the og se lidt tv.

XXX

20120904-045931.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *