Natteroderi

Kl er 3.55 og jeg faldt i søvn ved 24 tiden har i mellemtiden været oppe et par gange og er nu lys vågen… Føler mig virkelig sulten og så mosler Nicoline rundt inde i maven og har hikke på en og samme tid. Så har opgivet at få mere søvn idag. Det er også fint nok men hvor ville jeg ønske jeg ku lave noget, vaske tøj lave morgenmad og se tv måske gå en tur men er lige nødt til at vente til kl blir 6 før jeg kan tillade mig det. 2 timer igen. Virkelig dejligt man har facebook og internettet ellers ville de her nætter være kedelige.

20120902-040104.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Natteroderi

Kl er 3.55 og jeg faldt i søvn ved 24 tiden har i mellemtiden været oppe et par gange og er nu lys vågen… Føler mig virkelig sulten og så mosler Nicoline rundt inde i maven og har hikke på en og samme tid. Så har opgivet at få mere søvn idag. Det er også fint nok men hvor ville jeg ønske jeg ku lave noget, vaske tøj lave morgenmad og se tv måske gå en tur men er lige nødt til at vente til kl blir 6 før jeg kan tillade mig det. 2 timer igen. Virkelig dejligt man har facebook og internettet ellers ville de her nætter være kedelige.

20120902-040104.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *