6 km

Så fik jeg gået 6 km idag, fordelt på 2 ture en i morges og en her til aften. Glæder mig over jeg stadigvæk trods alt kan komme ud og gå. Det er dig ik helt smertefrit får en del plukveer undervejs men ik noget jeg lader bremse mig. Weekenden har ik stået på så meget og det har virkelig været skønt, i sær nu hvor det kun er blevet til knap 3 timers søvn i nat og en time til middag. Håber jeg i nat får mere søvn, men føler mig godt rustet til Nicoline kommer så lidt vant til søvn jeg efterhånden er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 km

Så fik jeg gået 6 km idag, fordelt på 2 ture en i morges og en her til aften. Glæder mig over jeg stadigvæk trods alt kan komme ud og gå. Det er dig ik helt smertefrit får en del plukveer undervejs men ik noget jeg lader bremse mig. Weekenden har ik stået på så meget og det har virkelig været skønt, i sær nu hvor det kun er blevet til knap 3 timers søvn i nat og en time til middag. Håber jeg i nat får mere søvn, men føler mig godt rustet til Nicoline kommer så lidt vant til søvn jeg efterhånden er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 km

Så fik jeg gået 6 km idag, fordelt på 2 ture en i morges og en her til aften. Glæder mig over jeg stadigvæk trods alt kan komme ud og gå. Det er dig ik helt smertefrit får en del plukveer undervejs men ik noget jeg lader bremse mig. Weekenden har ik stået på så meget og det har virkelig været skønt, i sær nu hvor det kun er blevet til knap 3 timers søvn i nat og en time til middag. Håber jeg i nat får mere søvn, men føler mig godt rustet til Nicoline kommer så lidt vant til søvn jeg efterhånden er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *