Wearing it Today

20120831-070225.jpg

Har ik lavet indlæg Wearing it Today meget længe. Tøjet under graviditeten blev simpelthen for ensformig 😉 men idag er det sidste dag på arbejdet kl. 15 starter min barsel så i dagens anledning fik jeg lige hurtig taget et billede. Tænk at dagen er kommet – min sidste arbejdsdag indtil 1 maj 2013, virkelig underligt at tænke på. Men det betyder også at vi nu er tæt på mål med at få vores lille mirakel i vores arme <3

XXX

0 thoughts on “Wearing it Today”

  1. Hvor er du fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Wearing it Today

20120831-070225.jpg

Har ik lavet indlæg Wearing it Today meget længe. Tøjet under graviditeten blev simpelthen for ensformig 😉 men idag er det sidste dag på arbejdet kl. 15 starter min barsel så i dagens anledning fik jeg lige hurtig taget et billede. Tænk at dagen er kommet – min sidste arbejdsdag indtil 1 maj 2013, virkelig underligt at tænke på. Men det betyder også at vi nu er tæt på mål med at få vores lille mirakel i vores arme <3

XXX

0 thoughts on “Wearing it Today”

  1. Hvor er du fin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *