Barsels kage til mine kollegaer

20120831-064610.jpg

Efter at ha været i gang i går siden 5:30 fik jeg om aften da jeg kom hjem lavet en masse muffins til mine kollegaer. Kl var 22:00 ca da de var færdige og der havde jeg ikke slappet af siden jeg stod op. Så de er ikke så kønne at se på men manden smagte og sagde de var gode. Det er altså lidt hårdt at bage uden selv at måtte smage!

0 thoughts on “Barsels kage til mine kollegaer”

  1. Nøj de ser gode ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Barsels kage til mine kollegaer

20120831-064610.jpg

Efter at ha været i gang i går siden 5:30 fik jeg om aften da jeg kom hjem lavet en masse muffins til mine kollegaer. Kl var 22:00 ca da de var færdige og der havde jeg ikke slappet af siden jeg stod op. Så de er ikke så kønne at se på men manden smagte og sagde de var gode. Det er altså lidt hårdt at bage uden selv at måtte smage!

0 thoughts on “Barsels kage til mine kollegaer”

  1. Nøj de ser gode ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *