I går tilbragte min mand og jeg det meste af dagen på Hillerød Hospital. Først sku jeg ha taget blodprøver, dernæst til samtale med en læge, der forklarede mig og det kommende forløb indtil jeg skal føde/ha kejsersnit. Kommer til at sku komme hver uge på Hillerød til kontrol af mig og af Nicoline. Derefter var vi oppe hos en anden læge, der fortalte om sukkersyge og lærte mig at bruge apparetet. Jeg er ikke fan af nåle og ja de er ikke store men det er alligevel lidt en kamp for mig. Bagefter var vi til møde med en diætist der fik vi gennemgået hvad jeg spiser og hvad som skal tilføjes og fjernes, for ikke at få de udsving som er dårlige for kroppen. Så var det ned til en JM og bli scannet og måle Nicoline. Hun er en lille en så derfor holder de øje med hun vokser og at moderkagens funktion er okay. Så indtil jeg skal føde / ha kejsersnit så skal jeg følges hver uge. Er ikke så stolt af min sukkersyge men dejligt der blir holdt øje med både hende og jeg. Torsdag den 13 sep blir beslutningen om kejsersnit taget.

20120830-065415.jpg