Positive thinking

20120828-132057.jpg

Har været til 3 og sidste lægetjek idag. Blodtryk fint og Nicoline var aktiv. Fik talt om det med hun ligger UK min læge ville heller ik råde mig til sædefødsel. Kan godt mærke jeg har brug for snart at vide om jeg skal mentalt forberede mig på kejsersnit eller om det blir alm fødsel. Men må nok vente 2 uger før de beslutter at opgi hun vender sig. Vi skal dog tale lidt om det i morgen når jeg skal til alle de samtaler og undersøgelser pga min sukkersyge på Hillrød.
I aften skal vi ind til noget fødselsforberedelse sammen med min veninde og hendes mand. Bagefter har vi aftalt at spise noget mad sammen.

XXX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Positive thinking

20120828-132057.jpg

Har været til 3 og sidste lægetjek idag. Blodtryk fint og Nicoline var aktiv. Fik talt om det med hun ligger UK min læge ville heller ik råde mig til sædefødsel. Kan godt mærke jeg har brug for snart at vide om jeg skal mentalt forberede mig på kejsersnit eller om det blir alm fødsel. Men må nok vente 2 uger før de beslutter at opgi hun vender sig. Vi skal dog tale lidt om det i morgen når jeg skal til alle de samtaler og undersøgelser pga min sukkersyge på Hillrød.
I aften skal vi ind til noget fødselsforberedelse sammen med min veninde og hendes mand. Bagefter har vi aftalt at spise noget mad sammen.

XXX

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *