Tøsse hygge med Norlie børnetøj

Tags

, , ,

20120827-093520.jpg

20120827-093539.jpg

Kan godt mærke overskuddet ik er så stort mere, jeg blogger lidt bagud og ikke lige som tingene sker. Men igår fik jeg en masse søde piger på besøg. Vi var 5 højgravide med tæt termin, det var alligevel ret sjovt. 3 sku ha piger og 2 sku ha drenge. Derudover var der andre veninder og deres børn i forskellige aldre. Jeg havde bagt grov boller og en masse frugt mm. Derud over kom min skønne veninde der er konsulent fra Norlie og viste den nye kollektion frem. Jeg er helt vild med den og købte også et par sæt som jeg glæder mig til at få. De var der fra kl 13-17 min mand kom hjem og hjalp med at rydde op, da vi var færdige var jeg helt kvæstet. Havde resten af aften ondt og plukveer. Godt jeg snart har barsel!! Og når vi nu taler barsel så er jeg idag på min sidste arbejdsuge. 4 dage mere så det farvel arbejde ses om 7 mdr. det blir en lidt hektisk uge fordi jeg skal til så mange læge ting pga min sukkersyge så både tirsdag og onsdag dag skal bruges på Hillerød. Blir dejligt at få information om det hele og bli klogere på om vi er ved at nærme os en konklusion der hedder kejsersnit. Har hverken lyst til at føde eller få kejsersnit men kommer nok ik uden om en af dem 😉 glæder mig til de sidste uger får en ende og hun er i mine arme. Så mange tanker og bekymringer og så tæt på mål.

XXX

XXX

20120827-095047.jpg

20120827-095052.jpg

20120827-095058.jpg

0 thoughts on “Tøsse hygge med Norlie børnetøj”

  1. Det ser rigtig lækkert og hyggeligt ud 🙂
    Ja ud skal hun nok komme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøsse hygge med Norlie børnetøj

Tags

, , ,

20120827-093520.jpg

20120827-093539.jpg

Kan godt mærke overskuddet ik er så stort mere, jeg blogger lidt bagud og ikke lige som tingene sker. Men igår fik jeg en masse søde piger på besøg. Vi var 5 højgravide med tæt termin, det var alligevel ret sjovt. 3 sku ha piger og 2 sku ha drenge. Derudover var der andre veninder og deres børn i forskellige aldre. Jeg havde bagt grov boller og en masse frugt mm. Derud over kom min skønne veninde der er konsulent fra Norlie og viste den nye kollektion frem. Jeg er helt vild med den og købte også et par sæt som jeg glæder mig til at få. De var der fra kl 13-17 min mand kom hjem og hjalp med at rydde op, da vi var færdige var jeg helt kvæstet. Havde resten af aften ondt og plukveer. Godt jeg snart har barsel!! Og når vi nu taler barsel så er jeg idag på min sidste arbejdsuge. 4 dage mere så det farvel arbejde ses om 7 mdr. det blir en lidt hektisk uge fordi jeg skal til så mange læge ting pga min sukkersyge så både tirsdag og onsdag dag skal bruges på Hillerød. Blir dejligt at få information om det hele og bli klogere på om vi er ved at nærme os en konklusion der hedder kejsersnit. Har hverken lyst til at føde eller få kejsersnit men kommer nok ik uden om en af dem 😉 glæder mig til de sidste uger får en ende og hun er i mine arme. Så mange tanker og bekymringer og så tæt på mål.

XXX

XXX

20120827-095047.jpg

20120827-095052.jpg

20120827-095058.jpg

0 thoughts on “Tøsse hygge med Norlie børnetøj”

  1. Det ser rigtig lækkert og hyggeligt ud 🙂
    Ja ud skal hun nok komme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *