5 par sko på 5 min

Tags

, , , , , ,

 

5 min tager det at finde 5 par sko jeg gerne vil ha… MEN har dog ikke købt dem på 5 min 🙂 nr 2-5 er alle fundet på Nelly.com Sku jeg vælge et par jeg helst ville ha var det nr 5. Har også tidligere vist dem i en beige farve er helt pjattet med dem. Til efteråret skal jeg ud og ha nogen nye støvler og har set mig lidt varm på dem her nemlig nr. 1 De er fra et mærke jeg lagde mærke til på Mode messen, AMUST. Der kommer rigtig mange lækre ting fra dem til foråret også. De stiletter vist nedenfor så jeg på en pige og faldt også for dem. De er fra et mærke der hedder Solo tacco, fandt dem på Miinto til 1500,- De er også på min ønskeliste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 par sko på 5 min

Tags

, , , , , ,

 

5 min tager det at finde 5 par sko jeg gerne vil ha… MEN har dog ikke købt dem på 5 min 🙂 nr 2-5 er alle fundet på Nelly.com Sku jeg vælge et par jeg helst ville ha var det nr 5. Har også tidligere vist dem i en beige farve er helt pjattet med dem. Til efteråret skal jeg ud og ha nogen nye støvler og har set mig lidt varm på dem her nemlig nr. 1 De er fra et mærke jeg lagde mærke til på Mode messen, AMUST. Der kommer rigtig mange lækre ting fra dem til foråret også. De stiletter vist nedenfor så jeg på en pige og faldt også for dem. De er fra et mærke der hedder Solo tacco, fandt dem på Miinto til 1500,- De er også på min ønskeliste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *