Positive thinking

20120826-061053.jpg

Kl er 6, er som altid vågen trods weekend. Hunden ligger på gulvet på sin pude og sover, den snorker ualmindelig meget, lyder som om den er blevet forkølet. Jeg havde en rigtig hyggelig dag igår med min mand. Efter fotografen og frokost tog vi ind til Kbh og gik en tur, først forbi Torvehallerne og dernæst i Magasin og se på bolig ting og børne ting. Købte en lille ting til badeværelset. Sådan en smart plastik holder til vatpinde og rundeller. Bagefter tog vi en kop kaffe på Cafe Victor inden turen gik hjem. Nogen vi kender fra Fredensborg solgte igår ud af deres baby tøj så på vejen hjem var vi lige forbi dem. Fandt et par søde små som nye, bodyer fra Joha og et par bløde små bukser. Derefter fik vi handlet ind og SÅ var det ellers også bare hjem og slappe af. Idag kl 13:00 kommer nogen veninder og bekendte forbi og ser på min dejlige venindes børnetøj fra Norlie. Glæder mig selv til at se på det. Tænk det allerede er søndag og i morgen starter min sidste uge inden barsel, og idag er jeg i uge 34!!

XXX

20120826-062530.jpg

0 thoughts on “Positive thinking”

 1. Hey, hvorfor har jeg ikke tænkt på det..at putte rundellerne i sådan en.
  Har næsten lige lavet en til vatpinde ud af et renset syltetøjsglas, ståltråd, perler og lidt maskingtape.
  Må da lige få lavet en til rundellerne også, så tak for inspiration 🙂

 2. Hey, hvorfor har jeg ikke tænkt på det..at putte rundellerne i sådan en.
  Har næsten lige lavet en til vatpinde ud af et renset syltetøjsglas, ståltråd, perler og lidt maskingtape.
  Må da lige få lavet en til rundellerne også, så tak for inspiration 🙂

 3. Gud hvor er det altså vildt at tænke på at hun kommer til verden så snart skat, tænk at snart er det slut med kun jer to der kører rundt, så bliver det med barnevogn og den smukkeste lille prinsesse. Glæder mig så meget til at komme hjem og se dig som mor, du kommer til at blive så fantastisk som mor, ligesom du er som person Jeg ved det bare! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Positive thinking

20120826-061053.jpg

Kl er 6, er som altid vågen trods weekend. Hunden ligger på gulvet på sin pude og sover, den snorker ualmindelig meget, lyder som om den er blevet forkølet. Jeg havde en rigtig hyggelig dag igår med min mand. Efter fotografen og frokost tog vi ind til Kbh og gik en tur, først forbi Torvehallerne og dernæst i Magasin og se på bolig ting og børne ting. Købte en lille ting til badeværelset. Sådan en smart plastik holder til vatpinde og rundeller. Bagefter tog vi en kop kaffe på Cafe Victor inden turen gik hjem. Nogen vi kender fra Fredensborg solgte igår ud af deres baby tøj så på vejen hjem var vi lige forbi dem. Fandt et par søde små som nye, bodyer fra Joha og et par bløde små bukser. Derefter fik vi handlet ind og SÅ var det ellers også bare hjem og slappe af. Idag kl 13:00 kommer nogen veninder og bekendte forbi og ser på min dejlige venindes børnetøj fra Norlie. Glæder mig selv til at se på det. Tænk det allerede er søndag og i morgen starter min sidste uge inden barsel, og idag er jeg i uge 34!!

XXX

20120826-062530.jpg

3 thoughts on “Positive thinking”

 1. Hey, hvorfor har jeg ikke tænkt på det..at putte rundellerne i sådan en.
  Har næsten lige lavet en til vatpinde ud af et renset syltetøjsglas, ståltråd, perler og lidt maskingtape.
  Må da lige få lavet en til rundellerne også, så tak for inspiration 🙂

 2. Gud hvor er det altså vildt at tænke på at hun kommer til verden så snart skat, tænk at snart er det slut med kun jer to der kører rundt, så bliver det med barnevogn og den smukkeste lille prinsesse. Glæder mig så meget til at komme hjem og se dig som mor, du kommer til at blive så fantastisk som mor, ligesom du er som person Jeg ved det bare! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *