20120825-061135.jpg

Det tegner ikke så godt vejret idag. Det er udsigten fra stuen, der er en smule morgen tåget. I går efter arbejde kom min mand ind til Kbh og hentede mig, vi fik en bid mad på et wok sted. Derefter tog vi hjem til min barndoms veninde Jendi og hendes kæreste Jon der holdt house Warming i deres nye skønne hus. Det var dejligt at se alle de mennekser man kender, så det blev faktisk til nogen timers hygge i haven med tæpper på, inden jeg måtte kaste håndklædet i ringen. Da vi kom hjem fik vi lavet en kop the og sat en film på, og så tror jeg der gik 5 min så sov jeg haha. Men nu er det lørdag vågnede 5:45 idag, søvnen har været afbrudt et par gange men meget bedre end i går. Jeg har bevæget mig ind i stuen med dynen på sofaen og ser nu lidt tv og prøver ikke at vække min bedre halvdel. Idag skal vi til en fotograf og ha taget billeder sammen med maven i centrum, er SÅ spændt og håber der kommer noget godt ud af det. Kærligheden til hende i maven skal vi i hvertfald forevigedes. Bagefter tager vi ind til Kbh en tur. Vi har ingen aftaler idag så hele lørdagen skal vi bare hygge og gøre tingene i et stille og roligt tempo.

XXX