Positive thinking

Den er meget god en dag som idag hvor jeg er lidt knækket, efter gårsdagens brev fra Hillerød om at jeg har graviditets sukkersyge. Er indkaldt til forskellige ting onsdag på Hillerød i den forbindelse. skal lære at måle mit eget blod sukker med et apparat. Mine tanker går meget på om det nu går ud over Nicoline, får hun nogen følger af det og kommer det til at skabe komplikationer. Tænker også lidt på mig selv har den største nåle angst så at jeg nu dagligt selv skal stikke mig ved jeg slet ik hvordan jeg skal komme igennem. Havde virkelig sat min forventninger op til at denne mdr uden sukker havde gjort en forskel men det havde den så slet ikke, har det forsat og det er ik blever bedre. Har ligget og tænkt meget i nat så er godt træt her til morgen. Jeg har verdens bedste mand for mig han er så støttende og gør hvad han kan for at trøste og berolige mig. Nåh men her er dagens positive thinking billede.

XXX

20120824-065220.jpg

3 thoughts on “Positive thinking”

  1. Øv øv øv, det er ikke lige det man har brug for..Men godt du har verdens bedste mand der kan trøste og støtte…Sådan en har jeg også og den slags mand er guld værd!

  2. Puh, den bekymring er så drænende og de sidste uger er fyldt med konstant bekymring om alting og den her ekstra ting vt altså bare ikke lige hvad jeg havde ønsket, men okay, så tar vi også det med skat. Jeg ved du får den smukkeste og mest perfekte pige op på dit bryst meget snart og set fra den lyse side så husk lige på hvor kæmpe stor, ugidelig, besværet og endda med stok jeg var den sidste tid. Du klarer det til UG og jeg e r så stolt af du både er pisse flot gravid, så aktiv og stadig med overskud. Du bliver en fantastisk mor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Positive thinking

Den er meget god en dag som idag hvor jeg er lidt knækket, efter gårsdagens brev fra Hillerød om at jeg har graviditets sukkersyge. Er indkaldt til forskellige ting onsdag på Hillerød i den forbindelse. skal lære at måle mit eget blod sukker med et apparat. Mine tanker går meget på om det nu går ud over Nicoline, får hun nogen følger af det og kommer det til at skabe komplikationer. Tænker også lidt på mig selv har den største nåle angst så at jeg nu dagligt selv skal stikke mig ved jeg slet ik hvordan jeg skal komme igennem. Havde virkelig sat min forventninger op til at denne mdr uden sukker havde gjort en forskel men det havde den så slet ikke, har det forsat og det er ik blever bedre. Har ligget og tænkt meget i nat så er godt træt her til morgen. Jeg har verdens bedste mand for mig han er så støttende og gør hvad han kan for at trøste og berolige mig. Nåh men her er dagens positive thinking billede.

XXX

20120824-065220.jpg

0 thoughts on “Positive thinking”

  1. Øv øv øv, det er ikke lige det man har brug for..Men godt du har verdens bedste mand der kan trøste og støtte…Sådan en har jeg også og den slags mand er guld værd!

  2. Puh, den bekymring er så drænende og de sidste uger er fyldt med konstant bekymring om alting og den her ekstra ting vt altså bare ikke lige hvad jeg havde ønsket, men okay, så tar vi også det med skat. Jeg ved du får den smukkeste og mest perfekte pige op på dit bryst meget snart og set fra den lyse side så husk lige på hvor kæmpe stor, ugidelig, besværet og endda med stok jeg var den sidste tid. Du klarer det til UG og jeg e r så stolt af du både er pisse flot gravid, så aktiv og stadig med overskud. Du bliver en fantastisk mor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Positive thinking

Den er meget god en dag som idag hvor jeg er lidt knækket, efter gårsdagens brev fra Hillerød om at jeg har graviditets sukkersyge. Er indkaldt til forskellige ting onsdag på Hillerød i den forbindelse. skal lære at måle mit eget blod sukker med et apparat. Mine tanker går meget på om det nu går ud over Nicoline, får hun nogen følger af det og kommer det til at skabe komplikationer. Tænker også lidt på mig selv har den største nåle angst så at jeg nu dagligt selv skal stikke mig ved jeg slet ik hvordan jeg skal komme igennem. Havde virkelig sat min forventninger op til at denne mdr uden sukker havde gjort en forskel men det havde den så slet ikke, har det forsat og det er ik blever bedre. Har ligget og tænkt meget i nat så er godt træt her til morgen. Jeg har verdens bedste mand for mig han er så støttende og gør hvad han kan for at trøste og berolige mig. Nåh men her er dagens positive thinking billede.

XXX

20120824-065220.jpg

0 thoughts on “Positive thinking”

  1. Øv øv øv, det er ikke lige det man har brug for..Men godt du har verdens bedste mand der kan trøste og støtte…Sådan en har jeg også og den slags mand er guld værd!

  2. Puh, den bekymring er så drænende og de sidste uger er fyldt med konstant bekymring om alting og den her ekstra ting vt altså bare ikke lige hvad jeg havde ønsket, men okay, så tar vi også det med skat. Jeg ved du får den smukkeste og mest perfekte pige op på dit bryst meget snart og set fra den lyse side så husk lige på hvor kæmpe stor, ugidelig, besværet og endda med stok jeg var den sidste tid. Du klarer det til UG og jeg e r så stolt af du både er pisse flot gravid, så aktiv og stadig med overskud. Du bliver en fantastisk mor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *