Så det idag jeg igen skal til glukosebelastnings test på hospitalet. Man møder fastende fra om aften af, og det er bare ik nemt når man vågner og er sulten og tørstig og først kan få noget 4 timer efter. Min mand har igen taget fri og tager med mig, så vi har pakket et spil backgammon til de kedelige timer man skal sidde stille. Håber virkelig det har båret frugt at jeg har været så afholden. Vi køber vand og en grovbolle og et æble med så så snart det er overstået og de har taget de prøver de skal så kan jeg kaste i mig 🙂 er virkelig spændt og nervøs for hvordan kroppen reagere denne gang nu den får et total sukker chok. Blir dejligt jeg kan komme hjem bagefter og slappe af, har sovet virkelig dårligt i nat måtte hæve sengen i benenden helt op for at fjerne hende fra nederste del af maven og fordi hun blev ved med at sparke nedad hvilket gjorde ret ondt. Vi skal også idag med min svigermor ind til vores omscanning 3d4d håber SÅ meget på at vi denne gang får hendes ansigt at se og glæder mig til at finde ud sf hvad hun vejer nu håber der er kommet mere sug på kroppen.

XXX