Ikke min dag idag… I morges kører toget lige som jeg parkerer min bil på stationen. Det viser sig der er ændring igen igen pga en bro, samt at togene ikke kører hele vejen ind til byen. Så jeg stod der og ventede til et nyt tog kom, det tog var så mini lille pga et tog vogns problem og derfor helt proppet så jeg måtte stå op hele vejen ind til Hellerup. på Hellerup måtte jeg så tage en bus til mit arbejde. Dagen på arbejdet har været lidt hektisk og jeg kom ikke fra arbejde til tiden. For at komme hjem som jeg på det tidspunkt efter 10 timers arbejdsdag rigtig gerne vil er jeg nødt til igen først at tage til Hellerup og dernæst gange kystbanen hjem. Fik dog en siddeplads på hjem turen. MEN så står jeg foran min bil og skal finde bil nøglen og så den væk!!!! Så kan jeg så stå der og se på min aflåste bil som jeg virkelig gerne ville ha sku transportere mig resten af vejen hjem. Det er varmt og jeg er tung. Stort suk og rimelig tæt på at sætte mig ned og opgive. Heldigvis får jeg fat på min mand der er på arbejde som kommer i vores anden bil henter mig og kører tilbage til hans arbejde hvor jeg sætter ham af og kører hjem. NU skal jeg så til at lede efter min ekstra nøgle Hmmm …