Bare lige hurtig en collage over status. Jeg er i uge 32, ramte jeg i weekenden. Vægten siger stadigvæk 65 kg, blir spændende om den slet ikke rykker sig yderligere den sidste tid. En del har nævnt min mave er faldet lidt men det sku jo også være normalt omkring nu. Kan dog godt undre mig lidt over vægten slet ikke stiger men så længe Nicoline bare tager på og det håber jeg da hun gør. Skal til scanning om en uge det glæder jeg mig til håber hun har fået mere sul på kroppen. Idag er der 14 arbejdsdage tilbage til jeg går på barsel, glæder mig rigtig meget men bliver også underligt at forlade arbejdet i 6 mdr. Og til sidst så er der 8 uger igen til termin. Nogen dage kan jeg slet ikke begribe at der er så kort tid til, og andre dage så går tiden langsomt. Det er så underligt ikke at vide hvad dag hun melder sin ankomst og hvor lang tid det tager og hvordan forløbet bliver. Ved bare det blir godt når det er overstået og hun er i vores arme. Er så spændt på at møde hende og se hvordan hun ser ud, den lille pige.