Tags

, , , , , , , ,

Så har jeg været inde og bestille bord på en ny åbnet restaurant i København. Ejeren af restauranten er Sarah Louise kendt bla. for at eje model bureauet Dream models. Jeg følger Sarah´s blog, hun er skriver meget om hendes hverdag, mode og hendes graviditet. Men hun har inviteret mig og manden på desserten hvis vi kommer ind og spiser. Der er ikke længe til sådan date hygge middage i byen med manden ikke kommer til at ske så tit, så det er om at nyde det nu, så på fredag henter min mand mig efter arbejde, så går turen ind forbi noget i modeugen, Black Secret. Min mand træner med en hvis søster er Ejeren og designeren bag Black Secret, så vi har lovet lige at komme forbi. Derefter har jeg som “overraskelse” bestilt bord til den omtalte restaurant, MADE  Jeg glæder mig til at sætte tænderne i deres forret : Tun Tartar M. RØRT AVOCADO – FINT SKÅRET AGURK – SOYA OG GRILLET BRØD, og derefter så skal jeg til hovedret ha: RIB-EYE STEAK M. HÅNDSKÅREDE FRITTER OG SAUCE BEARNAISE. Desserten springer jeg jo desværre over, men er sikker på jeg heller ikke kan klemme mere ned efter maden. Konceptet med deres Rib- Eye- Steak er at man betaler 1 kr pr. gram så man kan selv vælge hvor stor eller lille den skal være. Glæder mig rigtig meget til at ha en hygge dag/aften, så håber jeg bare ikke at jeg er for træt til at nyde det. Synes godt nok trætheden er ved at komme lidt over mig og man mentalt ikke kan overskue så meget og mange planer på en dag. Vender tilbage fredag med billeder og kommentar til hvordan det var på Made.. men er sikker på vi ikke bliver skuffet har læst fra folk der har været der, at kødet skulle være på højde med MASH.

XXX