Som min collage siger så er status, at jeg i går gik ind i uge 31, at der  idag er 19 arbejdsdage tilbage inden jeg går på barsel, og min vægt er forsat 65 kg. Efter jeg er kommet på kostplan der ikke indeholder sukker, så er min vægt faktisk faldet en smule,  i weekenden 64 kg. Her til morgen er den 64,7 kg . Min vægt har gennem hele graviditeten været øget uge for uge, så at jeg nu har kunne holde den i over 3 uger er jeg ret stolt over. Jeg ved dette ikke er en slankekur og var da også noget overrasket da den faldt til 64 kg for det er jo ikke meningen jeg skal tabe mig under graviditeten, men jeg er rigtig glad for hvis jeg bare kan holde den samme vægt og den ikke bare forsat stiger de sidste 9 uger. Min mor tog 10 kg på under hele graviditeten ( fødte mig dog for tidligt) men kan se på vandrejournalen at de sidste par måneder stod hendes vægt stille, og det har min JM sagt sagtens kan ske for mig. Hvis jeg bare kan holder mig under 70 kg så jeg faktisk glad.  Men det er status herfra. Jeg må lige ha taget et mavebillede til samlingen.

XXX