Tags

, , , ,

 

Noget jeg ikke er begyndt at købe endnu til Nicoline er sko. Da jeg ikke ved hvor store eller små fusser hun får og hvornår hun begynder at gå. Der er selvfølgelig de der bløde sko de kan ha på når de kravler og inden de begynder at gå og dem kan man selvfølgelig godt købe. Men et mærke der hurtigt er blevet et favorit mærker, kender ikke så  mange endnu skal det siges så der skal nok komme flere på liste, men det er altså det her mærke Petit Nord. GUD hvor er de yndige og fine, og kvaliteten er i top hvad angår sålen. De er så heller ikke helt billige, men min korte erfaring med børne sko er at de bare generelt ikke er billige, og det er bestemt ikke hendes fodtøj jeg vil gå på kompromis med, det er i mine øjne super vigtigt at skoene er gode at gå i frem for design, men de to ting føler jeg man opnår med Petit Nord. Jeg har fundet en engels side hvor jeg nok ville ligge visit når jeg når dertil at det er tid til at købe sko til hende. Jeg fandt dem dog også i Illums sko afdeling til børn. 2 andre mærker den side har er GALLUCCI og BLOCH – siden kan ses HER