Som billede så fint illustrere, så jeg er forsat 15kg tungere end inden min graviditet. Min vægt siger nu 65 kg. Jeg har dog formået at holde den på 15 kg er par uger nu og det er jeg alligevel ret glad for at se at den nu ikke forsat galopere derud af. Så min jordmor er sikker på jeg holder den under de 70kg, og det vil jeg egentlig være godt tilfreds med. De 21 på billedet, står for hvor mange eller lidt dage der er til jeg går på barsel. Jeg er SÅ klar, troede ikke jeg ville få det sådan pga jeg er en arbejds hest og altid har arbejdet meget og elsker det. Men nu må jeg siger jeg glæder mig til at kunne slappe af. Jeg havde dog sagtens kunne klare at arbejde til jeg fødte hvis jeg havde en bærbar hver dag derhjemme… Meeennn det forslår jeg altså alligevel ikke min chef. Jeg må sige jeg alt i alt 7-9-13 haft en af de nemmere graviditeter, har ikke haft en eneste sygedag fra mit arbejde i 8 mdr. under graviditeten, og det er vist noget jeg godt kan prale af. Men kan da godt mærke de 10-12 timers dage nogen gange niver i lænden, men så er det jeg bare siger til mig selv 21 dage mere er jo ingen ting i forhold til at ha klaret 8 mdr.  Der er meget snakken om i en gruppe på facebook hvor folk taler om deres vægt under graviditeten, og ja man ville da ønske man ikke tog så meget på, men omvendt er det jo det hele værd, og der er da et par kilo der er selvforskyldt fordi jeg ikke er typen der takker nej til kage, is, slik og sodavand. Det er jo så bare slut nu, men det er måske for det bedste. Man kan da godt nogen gange tænke hmmm blir kroppen som før. Neden under har jeg lavet et billede med min mave før og efter .. det er en god motivation for mig at se på før billeder for jeg skal bare nå dertil igen.

Når man kigger på billedet så kan man altså godt se der er røget 15 kg på 🙂