Tags

, ,

 

Er som sagt igang med at finde ting og gøre klar til jeg og en gravid veninde skal igang med at lave “Barnets bog” En ting jeg gerne vil ha med er et simpelt stamtræ, hvor de nærmeste er med. Så jeg har lige lavet dette udkast. Det hele er lavet i Illustrator. Har også været inde i går og bestille klistermærker mm til bogen, glæder mig til at komme igang, og dejligt at ha et projekt til når barsel starter. Jeg var selv rigtig glad for at jeg fandt den min mor havde lavet med vandre jorunal og fødsels beretning, dåbs sange – tilllykke kort mm mm. SÅ nu håber jeg at jeg kan lave en Nicoline vil finde glæde i at sidde og læse i når hun blir ældre. Min egen mor har faktisk udgivet sin egen bog- Barnet første år, og den ku også ha været sjov at bruge, men nu har jeg valgt denne løsning.