20120729-115128.jpg

Nu er det søndag og store brunch dag, men vejret er ikke sådan helt godt og så slog det mig også at en del af de gode ting ved brunch er sirup på pandekagen og frugten i yoghurten, altså de ting jeg ikke må få. Så i stedet for har vi været nede og handle til frokost og til at lave vores egne croissants som er uden sukker bare med en masse smør. Det skal jo heller ik være en slankekur at være gravid. Så en kop the og en rugbrøds mad med advokado og kylling pålæg og til dessert min croissants .. Uhmmm.. Men byttede det gerne med en stor kage eller slik. Det er jo fordi jeg ikke må jeg så gerne vil ha det, og så tror jeg faktisk at der er noget om det med at man blir afhængig af sukker. Jeg er ikke fan af light produkter pga Aspartam så jeg kan ikke engang snyde min krop med light sodavand eller andre produkter der ik indeholder sukker. Utroligt så meget det sukker kan optage min hjerne tænker på det hele tiden Hehe men nu skal der slappes af til en film når nu vejret ikke er til at være ude.

XXX