Idag står den på arbejde hjemmefra. Jeg skal til jordmor og da hun ligger her i Nordsjælland har jeg en aftale med min chef om at arbejde hjemme så jeg ikke skal tage frem og tilbage flere gange idag. Nu når man får lidt ondt i lænden af at sidde så det meget rart at ku arbejde hjemme, her kan jeg stå, ligge og sidde lige som jeg vil. Jeg kan godt mærke jeg glæder mig til min barsel starter selvom jeg elsker mit arbejde. Igår ringede de fra Hospitalet med svar på min glukosebelastnings test og det var desværre ikke godt nyt. Skal nu på kostplan som er helt uden sukker! Sku jo gerne undgå at få insulin. Er i en udsat gruppe det vidste jeg men havde nu håbet jeg ku snige mig uden om. Men ja fik en snak med lægen der ringede om kosten og lille pigens lille vægt og at jeg er insulinresistent og det kan godt være derfor hun er lille, men som lægen også sagde så er jeg jo heller ik stor. Min mand var faktisk også ret lille da han blev født så det er nok også derfor hun ik er så stor. Blir dog meget rart at komme til jordmor idag og lige få talt om det hele og få afvide hvornår de vil lave en ny vægt scanning. Jeg skal ind igen her om et par uger og ha lavet endnu en glukose test … Er ik så sjovt men manden tager fri igen og tager med mig. Hvad sku jeg dog gøre uden ham, han er bare helt igennem fantastisk og deltager i alt. De sidste par dage har været mindre gode, først lå hun så vi ik ku se hende til scanning, så fik vi afvide hun vejer meget lidt og så får jeg afvide jeg har graviditets sukkersyge og skal holdes øje med. SÅ nu glæder jeg mig til de sidste 10 uger er overstået og hun skal ud i mine arme! Sender lige en tanke ud til alle jer dejlige veninder fordi i er så søde og støttende i mit projekt baby.
XXX