Så kom dagen hvor jeg sku op på hospitalet og ha lavet en glukosebelastnings test. Manden har været så sød at tage fri så han ku tage med mig. Jeg har netop lige drukket det væmmelige stads man skal og skal nu sidde stille i 2 timer hvorefter en blodprøve vil bli taget… Og SÅ må jeg spise og drikke igen. Ret hårdt at være fastende og gravid har stort hul i maven og det eneste jeg kan tænke på er mad lige nu, og uret rykker sig nærmest ikke. Alt dette skal til for at sikre sig at jeg ikke får sukkersyge under graviditeten da jeg er i en forhøjet risiko for det. Prøver at holde tankerne hen på at vi idag kl. 14:30 skal ind til scanningsjormoderen i Kbh og ha lavet en 3D -4D scanning af vores pige. Vi er begge så spændte på at se den lille mussepige og få en lille ide om hvordan hun ser ud.

XXX