Så kom vi til den længe ventede 3D 4D scanning, nøj hvor har jeg glædet mig og haft sommerfugle i maven. Men desværre fik vi intet af se. Hun ligger Uk som de kalder det, og det betyder hun har numsen nedad og hoved opad og hendes ben og arme ligger op foran ansigt. Meget smidig må man sige, men sådan kan jeg ik føde hende og sådan kan man heller ik scanne hende. Så vi blev sendt hjem igen uden det store glimt af vores pige. Øv!! Alt var dog fint med hende men hun ligger i den meget lave ende af kurven i vægt, så en lille en er hun. Fik afvide jeg 2 gange 10 min om dagen sku ligge med hoved ned ad for at stimulere hende til at vende sig om. Vi sku helst ikke ud i kejsersnit! Så her ligger jeg nu med benene meget højt og i morgen aften vil jeg tage ned i træningscenteret og ligge på en skrå bænk. Stedet vi var ligger lige overfor Buch Copenhagen så der var jeg lige inde og købte en fin koral farvet cardigan med sommerfugle i sten på ryggen. Billede af den kommer senere

XXX