70% overstået

20120722-091946.jpg

Så ramte jeg uge 29 og har nu overstået 70% af min graviditet. En milepæl er nået, og nu skal sidste trimester bare gå hurtigt så vi kan få lille pigen ud i vores arme. Vi er så klar som noget kan være. Er begyndt at tænke meget over det med at sku på barsel her fra 31-8, på den ene side glæder jeg mig, men på den anden side blir det også helt vildt mærkeligt. Jeg har aldrig ik lavet noget, har altid haft flere jobs på en gang eller gået i skole og haft arbejde ved siden af. Dejligt at vågne til solen skinner, i dag skal vi starte dagen med en fødselsdags brunch hos mandens veninde. Senere skal manden arbejde og der skal jeg så se september Issue, den dokumentar film jeg omtalte i fredags. Sikke weekenden flyver hurtigt afsted, men dem har været fyldt med hygge og dejlige mennesker.

Kjolen på billede er fra Wolford

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

70% overstået

20120722-091946.jpg

Så ramte jeg uge 29 og har nu overstået 70% af min graviditet. En milepæl er nået, og nu skal sidste trimester bare gå hurtigt så vi kan få lille pigen ud i vores arme. Vi er så klar som noget kan være. Er begyndt at tænke meget over det med at sku på barsel her fra 31-8, på den ene side glæder jeg mig, men på den anden side blir det også helt vildt mærkeligt. Jeg har aldrig ik lavet noget, har altid haft flere jobs på en gang eller gået i skole og haft arbejde ved siden af. Dejligt at vågne til solen skinner, i dag skal vi starte dagen med en fødselsdags brunch hos mandens veninde. Senere skal manden arbejde og der skal jeg så se september Issue, den dokumentar film jeg omtalte i fredags. Sikke weekenden flyver hurtigt afsted, men dem har været fyldt med hygge og dejlige mennesker.

Kjolen på billede er fra Wolford

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *