Jeg samler på Musselmalet Mega og har gennem årene samlet mig en del. Jeg har dog de her 4 ønsker jeg mangler i min samling, som jeg ønsker mig rigtig meget. Derudover har H&M fået en børne kollektion under HOME og her fandt jeg det søde sengetøj. Jeg har dog allerede købt Lexington sengetøj og fået af min veninde et skønt øko sengetøj fra Pure Baby så jeg mangler ikke senge tøj til baby dynen, men måske jeg vil købe det til junior dynen. Jeg købte sengerand, senge tøj og puder fra Lexington da jeg fandt ud af det var en pige, elsker det mærke og havde længe drømt om det sku være det når jeg fik et barn. Men jeg mangler dog denne Plaid derfra med stjerne på, så det er nok nr 1 på dagens ønskeliste. Har faktisk set det til 699,- i børneværelser med udsigt. Til når hun blir lidt større vil jeg gerne ha en Kartell stol i lyserød den er bare fin, ønsker mig dog stadigvæk den lænestol med hendes navn på jeg tidligere har omtalt. Nåh men nu er det weekend og aften står i hyggens tegn, vi får en af mine veninder og hendes kæreste på besøg til film, slik hygge og mad. Glæder mig rigtig meget. Resten af weekenden blir fyldt med fødselsdage og et bryllup mm så der blir noget af se til men glæder mig til det hele. Håber vejret er med os i morgen.

XXX