Tags

, , , ,

 

I går aftes da jeg var hjemme hos min veninde, fortalte hun mig om denne smarte app der tæller Kcal og udregner en masse ting for dig, så som hvor meget fedt, protein og kulhydrater du dagligt må indtage udfra hvad du laver og dit aktivitetsniveau. Man kan nemt gå ind og søge og finde alle de ting man indtager i løbet af en dag og få dem sat ind og så viser den hele tiden hvor mange kcal du har tilbage og fordelingen mellem fedt, protein og kulhydrater. App er gratis og jeg har hertil morgen i toget hentet den. Jeg har ikke tænkt mig at bruge den nu, men så snart jeg har født skal jeg virkelig i form igen og så tror jeg den her vil være en god hjælp. Den virker til at være lige til og har en kæmpe database med alle madvarer mm. Så står du og mangler en app der kan gøre dig opmærksom på dit daglige indtag og hjælpe dig på vej så er der god hjælp at hente her. Tjek deres hjemme side evt. HER og ellers er det bare ind på App Store og hente den ned – gratis. God fornøjelse.

XXX